Selecteer op:
Alles (29)
Gite/vakantiewoning (28)
Chambres d’Hôtes (1)
                                            

Rhone Alpes


klik hier voor regio info

Ardèche

“La Grand' Font”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  "De grote fontein", zo heet onze 150 jaar oude Ardechoiser boerenhoeve vanwege de relatieve rijkdom aan eigen bronwater op het terrein. La Grand'Font ligt vlakbij Lafarre in de Noord Ardèche. Dichtstbijzijnde grotere plaats is Lamastre. Er is altijd wel een terras waar je in de zon kunt zitten, 's-avonds kun je als het buiten te fris is gezellig rond de open haard zitten. Zwemmen, wandelen, naar de markt in Lamastre gaan op dinsdagmorgen of 's-zomers naar een van de vele muziekfestivals in de omgeving, een Middeleeuws stadje bezoeken of een dagje naar Le Puy, een van de vertrekplaatsen voor de bedevaart naar Santiago de Compostela............
Plaats: Lafarre | Aantal pers.: 8  Prijs v.a.: €  400,00
   

Ardèche

“Le Casson Bellevue”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Het huis bestaat uit twee aparte woningen, die volkomen van elkaar gescheiden zijn en beide zeer compleet zijn uitgerust. Le Casson Bellevue, het kleinere huis is geschikt voor 4 personen. De sfeer van de oude boerderij is terug te vinden in b.v. oude balken, de oude broodoven, en de architectuur van het huis. Vanaf juli 2009 hebben we nog een appartement beschikbaar: De Grange. Het complex is zeer ideaal om met meerdere gezinnen op vakantie te gaan, met behoud van privacy. De omgeving is prachtig en wordt wel de "groene Ardeche" genoemd. Veel natuurschoon en weinig toeristen. Voor wandelaars en fietsers begint een mooie tocht onmiddellijk in de directe omgeving.
Plaats: tussen Annonay en Tournon | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 350,00
   

Ardèche

“La Goulette”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  La Bergerie (het oude herdersverblijf) bestaat uit een woonkamer, een keuken en een badkamer (douche) op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een kamer met 2 enkele bedden. Er is ook een bedje voor een baby of klein kind (tot 1m10), en indien nodig kunnen we nog 2 extra enkele bedden voorzien. We wonen in het midden van het Parc Naturel des Monts d'Ardèche. Dit is een zeer mooi gebied met vele kleine gehuchtjes en prachtige vergezichten. De ideale plaats voor een rustige vakantie in de natuur.
Plaats: Saint Genest Lachamp | Aantal pers.: 5  Prijs v.a.: € 350
   

Ardèche

“Belvédère”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Ruime vrijstaande bungalow met drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis is aangepast voor rolstoelgebruikers. Een bed is elektrisch verstelbaar en op verzoek zijn hulpmiddelen te huren. De huiskamer met open keuken is zeer ruim bemeten ca. 50 m2. Op het overdekte terras is het heerlijk zitten en kiest u voor de zon dan zijn er meerdere terrassen waar u uit kunt kiezen. Vooral het terras rond het royale zwembad (8x4) is een heerlijke plek om en van de zon en van het uitzicht te genieten. St. vincent de Barrès is een oude hugenotenvesting. Het dorpje ligt bovenop de heuvel en vandaar heeft men een schitterend uitzicht over de omgeving. St. Vincent ligt zo'n beet.......
Plaats: St. Vincent de Barrès | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 550,00
   

Ardèche

“Le Casson Panoramique”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Het huis bestaat uit twee aparte woningen, die volkomen van elkaar gescheiden zijn en beide zeer compleet zijn uitgerust. Le Casson Panoramique, het grote huis is geschikt voor max. 5/6 personen. De sfeer van de oude boerderij is terug te vinden in b.v. oude balken, de oude broodoven, en de architectuur van het huis. De omgeving is prachtig en wordt wel de "groene Ardeche" genoemd. Veel natuurschoon en weinig toeristen. Voor wandelaars en fietsers begint een mooie tocht onmiddellijk in de directe omgeving.
Plaats: tussen Annonay en Tournon | Aantal pers.: 5  Prijs v.a.: € 550,00
   

Ardèche

“Coste Raste”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  De gite is gelegen tussen Aubenas en Villeneuve de Berg in een zeer rustige omgeving met een prachtig uitzicht over de wijnvelden en de bergen. Op 5 km afstand ligt Villeneuve de Berg. Alle winkels kun je hier vinden incl. een supermarkt. De verhuur is inclusief lakens en handdoeken.
Plaats: Lavilledieu | Aantal pers.: 5  Prijs v.a.: € 300
   

Ardèche

“Maison Les Juillets”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Dit zeer sfeervolle "maison en pierre" ligt vlak bij de plaats St. Etienne de Fontbellon. Het huis is circa 300 jaar oud. Ongeveer 12 jaar geleden is het huis volledig gerenoveerd. Hierbij zijn vele orginele stijlelementen bewaard gebleven, zoals de diverse nisjes en stenen omlijstingen van zowel deuren als ramen. De tuin is met zeer veel smaak en gevoel voor kleur aangelegd. Zo vindt u er o.a. palmbomen, vijgenbomen, mimosa, een bananenboom en vele rozensruiken. Achter in de tuin ligt het zwembad met het zonneterras, waar u lekker kunt genieten van een frisse duik, een goed boek en een drankje.
Plaats: St. Etienne de Fontbellon | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 375,--
   

Ardèche

“CHATEAU DU BESSET”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  CHATEAU DU BESSET IS EEN 17E EEUWS KASTEEL,GEHEEL GERESTAUREERD IN 2000/2001. HET GEHEEL IS IN AUTHENTIEKE STAAT MAAR TOCH VAN ALLE COMFORT VOORZIEN. TOT 1950 IS DIT KASTEEL BEWOOND GEWEEST DOOR DE FAMILIE BESSET, DOOR GELDGEBREK HEEFT DE FAMILIE HET KASTEEL MET OMLIGGENDE KASTEELTUIN VERKOCHT AAN EEN KLOOSTER. TOT 1998 IS HET ALS KLOOSTER IN GEBRUIK GEBLEVEN, ZODOENDE IS HET KASTEEL OOK AL DIE TIJD GOED ONDERHOUDEN.IN HET KASTEEL ZIJN 3 LUXE EN RUIME APPARTEMENTEN INGEDEELD MET EIGEN OPGANG, IN DE KOETShuizen ZIJN OOK NOG EENS 2 APPARTEMENTEN GEMAAKT. ER IS EEN BIO-ZWEMBAD AANWEZIG VAN 12X8 METER ALSMEDE EEN KINDERBAD, HET GEHEEL IS VOLGENDE DE FRANSE WET BEVEILIG
Plaats: SAINT PRIX | Aantal pers.: 8  Prijs v.a.: € 340.00
   

Ardèche

“Gîte Chabriol”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Le Moulinage Chabriol is een voormalige, compleet gerenoveerde zijdefabriek (Moulin-Filature) uit de XVIIIe eeuw, waar men tot 1960 de zijdecocon afwikkelde en de draad tot stevig garen twijnde. Chabriol ligt in het hart van de Vivarais (departement Ardèche), aan het heldere riviertje «La Glueyre», op een hoogte van 550 meter en is omgeven door schitterende terrassen, weiden en kastanjebossen. De geheel uit natuursteen opgetrokken fabriek ademt soberheid, passend bij het karakter van deze voormalige twijnderij. De industriele stijl is er behouden gebleven.Er is een permanente tentoonstelling van een dertigtal fotos (1870 tot 1930) over de zijdeindustrie
Plaats: Saint-Pierreville | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 455
   

Ardèche

“Maison "Et Voila"”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Vlak bij het plaatsje Vinezac treft u deze sfeervolle vrijstaande vakantie woning aan. Het uitzicht rondom het huis is echt schitterend en nodigt uit om verkend te worden, of te voet of per auto. Maison "Et Voila" is ruim van opzet, gezellig ingericht en is geschikt voor 6 personen. Achter in de tuin treft u het zwembad met de zomerkeuken aan. Vinezac is een van de 10 "Villages de Caractère" die de Ardèche rijk is. Dit zijn allemaal karakteristieke middeleeuwse plaatsjes, die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.
Plaats: Vinezac | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 495,--
   
Vertel een vriend  

Uw vakantiewoning ook op deze website??? Klik hier om u nu aan te melden...

Uw woning verkopen?
Plaats uw advertentie GRATIS op  >>>>>>>
Klik hier en stem op Toplist