Selecteer op:
Alles (19)
Gite/vakantiewoning (17)
Chambres d’Hôtes (2)
                                            

Poitou Charentes


klik hier voor regio info

Charente

“Le Camelot (Village Le Chat)”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Village Le Chat is een fantastisch vakantiepark met vele mogelijkheden voor het hele gezin. De afstand vanaf Utrecht is 930 kilometer. U kunt bijna de gehele afstand via de autosnelwegen afleggen. Het ruim opgezette park van 33 hectare, ligt in het departement Charente, op de grens van de Dordogne en Limousin. In dit ongerepte natuurgebied, te midden van een heuvelig en gedeeltelijk bebost landschap, met vele meertjes en snelstromende riviertjes is het park gebouwd met 240 uitsluitend vrijstaande bungalows en villa’s en tuinen variërend van 250-700 vierkante meter en omzoomd door struikgewas.
Plaats: Ecuras | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 560
   

Charente

“Le Petit Mas d'Ile”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Le petit mas d'ile is gelegen bij St. Germain de Confolens, een eeuwenoud dorp met een indrukwekkende ruïne van een 15e eeuws kasteel. Het huis is volledig verbouwd, hierbij is de oude sfeer goed bewaard gebleven. Momenteel zijn er 3 gites te huur. 2 Gites vormen het Herenhuis en de 3e gite staat volledig op zichzelf. Zie hiervoor de beschrijving onder accommodatie-gites op onze website Alle kamers hebben een bijzondere inrichting zoals Egyptisch, Turks of Frans en zijn voorzien van centrale verwarming.
Plaats: Saint Germain de Confolens | Aantal pers.: 16   
   

Charente

“Casa MaVoPa (vakantiepark Le Chat)”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Deze royale 4-8 pers. villa is tegen een helling gebouwd, heeft 2 woonlagen en is gelegen direct aan het meer. Er zijn 2 parkeerplaatsen op het terrein. In een schitterende omgeving met veel groen en water en toch vrijwel het hoogste aantal zonne uren van heel Frankrijk, ligt pal naast een prachtige en zeer rustige golfbaan het vakantiepark "Village Le Chat". De directe omgeving biedt u veel. In de Charente ontdekt u het echte Frankrijk, dat bekend staat om zijn gastvrijheid en uiterst vriendelijke bevolking.
Plaats: Ecuras | Aantal pers.: 8  Prijs v.a.: € Vanaf 490.00
   

Charente

“Le Verger”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Onbekend maakt onbemind, een gezegde wat zeker voor de Sud-Charente geldt. Elk plekje van deze streek zal u door haar veelzijdige en afwisselende landschap aangenaam verrassen. De gîte heeft de beschikking over een groot terras/tuin wat is voorzien van een barbecue, een comfortabele tuinset (inclusief stoelkussens) en een grote parasol. Zoals overal in Frankrijk, zijn er ook in deze refio volop weekmarkten. 's Zomers komen daar dan nog de diverse Vide greniers en Bric a Bracs bij. Voor wie van archtectuur houdt zijn er de diverse middeleeuwse kerken en volop chateaus.
Plaats: Montmoreau-St.Cybard | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 360
   

Charente

“La Vigne”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  De gîte heeft de beschikking over een groot priveterras wat is voorzien van een barbecue, een comfortabele tuinset (inclusief stoelkussens) en een grote parasol. Vanaf het terras hebt u toegang tot de gecombineerde woonkamer/keuken met een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Onbekend maakt onbemind, een gezegde wat zeker voor de Sud-Charente geldt. Elk plekje van deze streek zal u door haar veelzijdige en afwisselende landschap aangenaam verrassen. De Charente heeft u op het gebied van cultuur en architectuur een rijk verleden te bieden. Zo zijn er veel oude kastelen, prachtige romaanse kerken en pittoreske dorpjes en steden, die zeer de moeite waard zijn.
Plaats: Montmoreau-St.Cybard | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 385
   

Charente

“Le Chemin”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  De gîte heeft de beschikking over een groot priveterras wat is voorzien van een barbecue, een comfortabele tuinset (inclusief stoelkussens) en een grote parasol. Vanaf het terras hebt u toegang tot de gecombineerde woonkamer/keuken met een oppervlakte van ongeveer 30 m2. (7,5x4 m). De woonkamer is gezellig en comfortabel gemeubileerd en stelt u in de gelegenheid binnen relaxed naar muziek te luisteren danwel een goed boek te lezen. De keuken is nieuw en voorzien van gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en wasmachine. Vanzelfsprekend is de keuken voorzien van voldoende serviesgoed en alle benodigde kookgerei.
Plaats: Montmoreau-St.Cybard | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 410
   

Charente

“La Source”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  La Source is een grote, luxe en comfortabel ingerichte vier- tot zespersoons gîte op de zuidzijde van ons manoir. De toegang tot deze gîte is via de hoofdingang waarbij u de auto kunt parkeren op de parkeerplaats die exclusief voor de gîtes aanwezig is. De gîte heeft de beschikking over een groot priveterras wat is voorzien van een barbecue en een luxe tuinset (inclusief comfortabele stoelkussens). Vanaf dit terras heeft u een bijzonder fraai uitzicht over de vallei. Onbekend maakt onbemind, een gezegde wat zeker voor de Sud-Charente geldt. Elk plekje van deze streek zal u door haar veelzijdige en afwisselende landschap aangenaam verrassen.
Plaats: Montmoreau-St.Cybard | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 465
   

Charente

“Les Mirandes”

Chambres d’Hôtes


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Montmoreau is een oud Frans dorp, gelegen in de zuidelijke Charente. Nagenoeg op de grens van de Dordogne en de Charente, vrijwel in de Perigord Blanc. Circa 500 meter buiten Montmoreau, een dorp met alle voorzieningen, een oude Romaanse kerk en een oud kasteel, vindt u aan de D10 (richting Blanzac, Barbezieux) ons fraaie manoir "Les Mirandes". "Les Mirandes" ligt aan een oude pelgrims(toevoer)route naar Santiago de la Compostella en was in het verleden een plaats waar pelgrims konden overnachten en een maaltijd gebruiken. De gastvrijheid die daarmee samenhing proberen wij in deze moderne tijd op onze eigen manier opnieuw vorm en inhoud te geven.
Plaats: Montmoreau | Aantal pers.: 8  Prijs v.a.: € 437.50
   

Charente

“Moulin du Pommier”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Grenzend aan de Haute Vienne, midden in de Charente met zijn heuvels en meertjes, vindt u Le Moulin du Pommier, Chambre d'hotes, Gite en camping a la ferme (9p.). Het terrein bestaat uit 8 ha heuvelachtige grond met twee kleine riviertjes aan beide zijden. Op het land lopen paarden en veulens rond. Op de heuvel (+/- 200 m van het grote huis (de oude watermolen) staat het chalet. Het openlucht zwembad vindt u bij het grote huis. Vanaf het terras van het chalet kunt u vaak genieten van het uitzicht op de veulens. Vissen kan bij de rivier en etang (meertje) die in oude staat hersteld is Tevens mag er kampvuur gemaakt worden op het plateau en bij het meertje.
Plaats: Saulgond | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 400,00
   

Charente

“Moulin du Pommier”

Chambres d’Hôtes


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Vanaf omstreeks 1840 is "Moulin du Pommier" terug te vinden in het register Charente, grenzend aan de Haute Vienne. Onze Chambre d'hotes, Chalet (6p) en Camping Rural (9 pl.) ligt op 8 ha heuvelachtige grond met 2 kleine riviertjes aan beide zijden. In een van de riviertjes is een waterval.Op het land lopen paarden en veulensrond. Een van de vele wandelpaden loopt langs en over ons land. Vissen kan bij de rivier. U mag's-avonds kampvuur maken!! Le Moulin du Pommier ligt 2 km van Saulgond aan de D51 naar Confolens. Saulgond heeft een postkantoor.In Confolens(10km),Chabanais(12km, St Junien (15km) vindt u Carrefour,LeClerck, Intermarche,Lidl. .
Plaats: Saulgond | Aantal pers.: 4   
   
Vertel een vriend  

Uw vakantiewoning ook op deze website??? Klik hier om u nu aan te melden...

Uw woning verkopen?
Plaats uw advertentie GRATIS op  >>>>>>>
Klik hier en stem op Toplist