Selecteer op:
Alles (4)
Gite/vakantiewoning (4)
Chambres d’Hôtes (0)
                                            

Pays de la Loire


klik hier voor regio info

Loire Atlantique

“Guérande”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Drie-kamer flat op eerste verdieping met vrije opgang. Een zeer grote, omsloten tuin met tuinmeubilair en barbecue, parkeerruimte, zon en schaduw naar wens. Guérande is een middeleeuws stadje dat 5 km uit de Atlantische kust ligt (achter La Baule). Winkels en markten op loopafstand (1,3 km). In de omgeving is naar hartelust te fietsen en te wandelen, het strand is op 5 km, er is ook een meertje vlakbij, en een groot natuurreservaat dat per fiets, boot of te paard te bezoeken is. De zoutwinningsmoerassen zijn absoluut een bezoekje waard alsmede de middeleeuwse stad zelf. In de omgeving is van alles te beleven voor jong en oud.
Plaats: Guérande | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 275,00
   

Maine et Loire

“Les Landes”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Op een ruime kavel staat de ruim 300 jaar oude gerenoveerde boerderij. met eigen zwembad van 10 bij 6m. Met een mooie grote vijver met karpers. en een prachtig uitzicht ovet het heuvelachtige landschap het Huis is van alle gemakken voor zien de woning is ook te boeken als chambre d hotes buiten het hoog seizoen
Plaats: Chaze Henry | Aantal pers.: 12  Prijs v.a.: € 1250,00
   

Sarthe

“la Jouanniere”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Karakteristieke boerderij in een landelijke omgeving, Vallee du Loir. Waar u kunt genieten van de rust en de natuur, even heerlijk onthaasten van alle hectiek. 40 km van Le Mans en Tours.
Plaats: Ruille sur Loir | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 350
   

Vendée

“Château d'Olonne”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Les Jardins du Château d'Olonne, een uniek project op een schitterende plek. Nog geen kilometer van de zee en nabij de badplaats Les Sables d'Olonne. Het park ligt in de gemeente Château d'Olonne op een 13,5 ha groot terrein. Dit prachtig glooiende terrein - deel van de voormalige boerderij Villeneuve - wordt doorsneden door een stroompje. Het is de plek waar een gastvrij recreatieresort is gerealiseerd met 162 luxe parkwoningen. Les Jardins du Château d'Olonne is een witte raaf aan dit deel van de kust, een park met allure voor mensen met allure.
Plaats: Les Sables d' Olonne | Aantal pers.: 6   
   
Vertel een vriend  

Uw vakantiewoning ook op deze website??? Klik hier om u nu aan te melden...

Uw woning verkopen?
Plaats uw advertentie GRATIS op  >>>>>>>
Klik hier en stem op Toplist