Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
La Fontaine Chez Bariot

Rioux-Martin
 
Regio: Poitou Charentes
Departement: Charente
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 8

  
Het huis heeft twee 'ouderslaapkamers', twee badkamers, beiden met toilet, een ruime slaap/speelzolder voor kinderen/gasten. Er is een ruime woonkeuken met alle apparatuur (behalve vaatwasser), een woonkamer met TV/DVD/Stereo en WIFI met daarnaast een ruime eetkamer met grote haard. Er is telefoon, CV, wasmachine, twee ijskasten en een heel prettige 'summerkitchen' in de ruime achtertuin. Daar is een kook- en bbq gelegenheid met een overdekt terras en grote eettafel. Daarnaast, gescheiden door een smal weggetje (bestemmingsverkeer) een weiland van 2200m2 met bovengronds zwembad (5.24 m), schuur met fietsen etc. Op het terrein kan ook gekampeerd worden, er is een ruime 2 persoonstent voor eventuele gasten.  
 
Het dichtstbijzijnde strand ligt op anderhalf uur (Palais sur Mer). Het spectaculair mooie Cap Ferret op iets meer dan 2 uur. Iedere maandag is er een grote markt in Chalais (4km). Saint Emillion en de andere wijngebieden van de Bordeaux liggen dichtbij. Cognac is op 40 minuten rijden. Voor de vis- en oesterliefhebber is het hier geweldig. Er is een fraaie golfcourse vlakbij. Voor pubers met sterke uitgaansbehoeften is deze streek niet erg aantrekkelijk. Het klimaat daarentegen wel.  
 
Het prachtige Bordeaux ligt op 90 km, de gezellige provinciestad Angouleme op 50 km en het stadje Chalais met alle denkbare voorzieningen op 4 km. Het gebied is typisch campagne, glooiend landschap met zonnebloemen, graan, veel bossen, meren en riviertjes. Op 12 kilometer is er een mooi en veilig recreatiemeer en strand. Het nabijgelegen Aubeterre is een must-see, een van de 100 mooiste dorpen van Frankrijk. Er is een rivier met een heel fijn strandje. Daar zijn er wel meer van in de omgeving. Er wordt veel paard gereden, gewandeld, gefietst en natuurlijk gegeten! 
 

Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
2 januari - 29 april m.u.v feestdagen 
500 
Middenseizoen
30 april - 4 juni / 28 augustus - 15 december 
600 
Hoogseizoen
5 juni - 27 augustus /16 december - 1 januari 
750 
Schoonmaakkosten 70 
Energiekosten winter 40 
Overige prijzen/diversen:
borg: 200  
 
RESERVEREN

Tel: 06-53483550

E-mail: philip@woldringh.com

Website: www.facebook.com/Chez-Bariot-140 ...
ADRESGEGEVENS

La Fontaine Chez Bariot

16210 Rioux-Martin

FRANKRIJK