Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Maison l'Aventure

pruniers
 
Regio: Centre
Departement: Indre
Accommodatie: Chambres dHôtes
Aantal personen: 14

  
De chambre d'hte is een oude met zorg gerenoveerde boerderij. Hier vind u 5 mooie kamers waaronder ook familiekamers ieder met eigen sanitair. De inspiratie van de inrichting van ons huis is de bekende schrijfster uit de streek George Sand ! Haar domein ligt op amper 20 min van ons af gelegen. Ook hebben wij een houten gte op ons domein staan voor 4 personen. Een mooie zwembad,jeu de boules baan,pingpong tafel,speeltuin enz... aanwezig. Verder vind u op ons domein nog vele dieren die u mee mag vertroetelen zoals onze 2 kleine hondjes ,onze kat ,kippen,caviafamilie en natuurlijk onze paarden! 
 
Op amper 700 km van breda vind u ons in Midden frankrijk in de Indre streek. 20 minuten van de autostrade bevinden wij ons in een oase van rust en natuur. Met als onze enige directe buren de paarden, kan u hier genieten van mooie wandelingen door de velden . absolute rust en stilte en een veilige plek om de kinderen te laten ravotten. Dit alles in een mooi kader met verscheidene faciliteiten. 
 
Wij zijn gesitueerd op 20 min van het dorpje la chtre en 20 min van chateauroux. Ook van hieruit kan u de prachtige stad Bourge leren kennen met zijn mooie geschiedenis en winkelstraat ;) Vele kastelen,marktjes,brocantes,en wijnproefmarkten te verkennen. Mooie fiets en wandelpaden ! In de nabije omgeving kan u ook terecht voor paardrijden en golfen.  
 
Wij bieden elke dag lunch en avondeten aan . Maar natuurlijk kan u ook terecht in de naburige dorpjes voor een leuk restaurantje . 
Unieke locatie in het midden van de natuur.
Paarden op het domein.
Kindvriendelijk.
honden welkom in de gte op aanvraag 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
september-juni 
60 
Middenseizoen
september-juni 
60 
Hoogseizoen
juli-augustus 
65 
Overige prijzen/diversen:
Onze prijzen zijn steeds per kamer voor 2 personen
incl.ontbijt.
Vraag ook naar onze familiekamers!
kinderbedjes kunnen op de kamers bijgeplaatst worden.
bij een boekingen voor 1 nacht komt er 10 euro bij!
diner tussen 15 euro en 25 euro
kindermenu's ook mogelijk  

 

 

 

 
RESERVEREN

Tel: +33254217468

E-mail: info@maisonlaventure.be

Website: www.maisonlaventure.be
ADRESGEGEVENS

Maison l'Aventure

36120 pruniers

FRANKRIJK