Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Le Petit Mas d'Ile

Saint Germain de Confolens
 
Regio: Poitou Charentes
Departement: Charente
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 16

  
De oude Herenboerderij heeft 4 kamers, een kleine salon en het tuinhuis. Dit is als een geheel voor max 12 personen te huur. De kleine gite, de boerderijwoning, bevindt zich op de begane grond en is voor 2 volwassen en max 2 kleine kinderen. Gite Belle Vue op de 1e etage is voor max 8 personen. Deze gite gebruikt, bij seperate verhuur, het gezellige tuinhuis.  
 
Le petit mas d'ile is gelegen bij St. Germain de Confolens, een eeuwenoud dorp met een indrukwekkende rune van een 15e eeuws kasteel. Op ongeveer 2,5 km afstand ligt de middeleeuwse stad Confolens. Een leuk stadje met een prachtig oude brug, smalle steegjes en mooie vakwerkhuizen. Elke zomer is hier een groot dans- en muziekfestival waarbij muziek- en dansgroepen uit de hele wereld optreden. De omgeving is perfect voor de tourfietser maar ook elk typer wandelaar komt hier helemaal aan zijn of haar trekken. Wij hebben meer wandelkaarten dan dat u vakantiedagen heeft :-) 
 
Op onze website vindt u een pagina met activiteiten. De belangrijkste uit de omgeving zijn wel de Futuroscope, het apenpark (Valle des singes), het avonturenpark Massignac (klimmen en klauteren) en de Vo rail. Maar eigenlijk is het gewoon te veel om op te noemen. U zult zich hier geen dag vervelen. 
 
Ook verzorgen wij 3 keer per week een table d'hotes waarvoor u kunt inschrijven en voor een ontbijt (niet in juli en augustus) kunt u elke dag bij ons terecht. Le petit Mas d'Ile is ook zeer geschikt als groepsaccommodatie, zowel op basis van Logies-Ontbijt als Half- of Volpension. 
Overal is gratis wifi beschikbaar
 

Overige prijzen/diversen:
De gites zijn het hele jaar door te huur
Voor alle prijzen verwijzen we u graag naar onze website
www.lepetitmasdile.com - tabblad "tarieven"

 
Aanbieding:
In de maanden april, mei en juni hebben wij interessante aanbiedingen voor u. Informeer vrijblijvend via ons emailadres info@lepetitmasdile.com  

 

 
RESERVEREN

Tel: 00-33-545891433

E-mail: info@lepetitmasdile.com

Website: www.lepetitmasdile.com
ADRESGEGEVENS

Le Petit Mas d'Ile

16500 Saint Germain de Confolens

FRANKRIJK