Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Auberge du Précontent

Arfeuilles
 
Regio: Auvergne
Departement: Allier
Accommodatie: Chambres d’Hôtes
Aantal personen: 9

  
We hebben vier kamers, twee met badkamer in de kamer en twee met badkamer op de gang, maar wel voor u zelf, dus u hoeft met niemand te delen. Ook koken we maaltijden voor onze gasten, u kunt 's avonds aanschuiven voor een viergangendiner (niet verplicht). De inrichting is gezellig en informeel, u zult zich snel thuisvoelen.  
 
De Montagne Bourbonnaise is een gebergte, met bergen tot maximaal 1100 meter, dus niet al te hoog. De omgeving is rustig en heel mooi, bossen wisselen af met weilanden waarin u de beroemde Charolaiskoeien zult zien. Ook zijn er veel riviertjes, vlakbij onze auberge is een mooie waterval. De natuur is nog wild en ongeschonden, ook in de zomer kunt u eindeloos lopen zonder iemand tegen te komen. Er is ook veel wild, reeën, zwijnen, vossen, dassen etc.  
 
Het gebied is met name geschikt om te wandelen en te fietsen (mits een beetje getraind). Verder zijn er vele culturele bezoeken af te leggen, middeleeuwse dorpjes en musea. Vlakbij ligt het dorpje Chatel-Montagne met een Romaanse kerk en vele ateliers van kunstenaars. Vichy ligt op 35 km en is zonder meer een bezoek waard. U kunt ook paardrijden in de omgeving, er is een 'avonturenpark', waar u in bomen kunt klimmen en klauteren. Op een uurtje rijden vindt u Le Pal, combinatie pretpark/dierenpark. 
 
In ons kleine restaurant serveren wij 's avonds een viergangenmenu (entree, hoofdgerecht, kaas en dessert) aan onze slaapgasten, waarbij we uiteraard rekening houden met diëten en voorkeuren. U kunt de hele dag in de bar of op het terras iets drinken en we kunnen ook een lunchpakket voor u maken.  
Een waar paradijs voor de rustzoeker! De gezellige sfeer in
onze auberge maakt dat iedereen zich snel thuisvoelt en
helemaal ontspannen kan. Het woord stress komt in onze
omgeving niet voor en dat voelt u al heel snel. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
vanaf 38 euro per nacht voor 2 personen 
Middenseizoen
 
vanaf 38 euro per nacht voor 2 personen 
Hoogseizoen
 
vanaf 38 euro per nacht voor 2 personen 
Overige prijzen/diversen:
diner 14 euro per persoon, wel eten wat de pot schaft.
Lunchpakket 7 euro per persoon.  

 

 

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033 477 65 77 44

E-mail: precontent@wanadoo.fr

Website: www.precontent.fr
ADRESGEGEVENS

Auberge du Précontent

03120 Arfeuilles

FRANKRIJK