Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Lac du Lampy

Saissac
 
Regio: Languedoc Roussillon
Departement: Aude
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 8

  
De bungalow, met zwembad, ligt iets ten noorden van de wereldberoemde vestingstad Carcassonne én direct aan het meer "Lac du Lampy". Dit is een fantastische plek voor gezinnen met jonge kinderen. De bungalow bevindt zich aan het eind van een doodlopende weg, direct aan het meer “Lac du Lampy”, met uitzonderlijk schoon water en zomers een zeer aangename temperatuur. Hier kunt u zwemmen, vissen, wandelen, zonnen, etcetera. Het unieke van dit gebied is, dat het allemaal binnen uw bereik ligt. De omgeving leent zich goed voor fietsen, paardrijden, kanoën en dagtochten naar Katharen kastelen, pittoreske dorpjes, beroemde grotten, watervallen enz. Op het 1,3 grote terrein waar de bungalow staat, is heel veel ruimte en water voor (kinder)vermaak. Op 30 meter van de bungalow ligt namelijk het meer en in onze grote tuin bevinden zich naast het zwembad van 5,50 meter, pick-nicktafels, trampoline, voetbalspel, ping-pongtafel en is er voldoende gelegenheid tot een balspel. Kortom een aangewezen plek voor een fijne kindvriendelijke vakantie. Maison Lampy Tarief 2013 van 01/6/2013 t/m 22/6/2013 € 550,00 pw.* van 22/6/2013 t/m 29/6/2013 € 750,00 pw.* van 29/6/2013 t/m 31/8/2013 € 900,00 pw.* *prijs per week voor 6 personen, elke persoon meer € 50,00 per week toeslag.  
 
“Lac du Lampy” Saissac Departement L’Aude * Montagne Noire *Parc National du “Haut Languedoc” Zuid-Frankrijk In Zuid-Frankrijk (departement Aude) liggen, iets ten noorden van de wereldberoemde vestingstad Carcassonne én direct aan het meer "Lac du Lampy" 2 vakantiehuizen met zwembad. De huizen bevinden zich aan het eind van een doodlopende weg, direct aan het meer “Lac du Lampy”, met uitzonderlijk schoon water en zomers een zeer aangename temperatuur. Hier kunt u zwemmen, vissen, wandelen, zonnen, etc. Het unieke van dit gebied is, dat het allemaal binnen uw bereik ligt. De omgeving leent zich goed voor fietsen, paardrijden, kanoën en dagtochten naar Katharen kastelen, pittoreske dorpjes, beroemde grotten, watervallen enz. Op het 1,3 grote terrein waar de 2 huizen staan bevindt zich verderop ook nog een terras met bar en auberge. Verder is er heel veel ruimte en water voor kindervermaak. Op 30 meter van de huizen ligt namelijk het meer (wat openbaar terrein is) en in onze grote tuin bevinden zich naast het zwembad van 5,50 meter, pick-nicktafels, trampoline, voetbalspel, ping-pongtafel en is er voldoende gelegenheid tot een balspel. Kortom een aangewezen plek voor een fijne vakantie.  
 
De gites, bar en restaurant bevinden zich aan het eind van een doodlopende weg, direct aan het meer “Bassin du Lampy”, met uitzonderlijk schoon water en zomers een zeer aangename temperatuur. Bij ons kunt u eten, drinken, slapen, zwemmen, vissen, wandelen, zonnen en feesten. Het unieke van dit gebied is, dat het allemaal binnen uw bereik ligt. De omgeving leent zich goed voor fietsen, paardrijden, kanoën en dagtochten naar Katharen kastelen, pittoreske dorpjes, beroemde grotten, watervallen enz.  
 
Eten en drinken is terplaatsen, in onze gezellige Auberge-bar Het diner ( een 3- gangen menu) zal in het sfeervolle restaurant of buiten in de tuin geserveerd worden.  
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
v.a.550 
Hoogseizoen
 
v.a.900 
Overige prijzen/diversen:
*prijs per week voor 6 personen,
elke persoon meer € 50,00 per week toeslag.  

 

 

 

 
RESERVEREN

Tel: 0468244696

E-mail: huisman.bjorn@wanadoo.fr

Website: lacdulampy.com
ADRESGEGEVENS

Lac du Lampy

11310 Saissac

FRANKRIJK