Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
la Chouette

Spontour ( Soursac )
 
Regio: Limousin
Departement: Corrèze
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 4

  
Gezellige woonkamer ( salon ) en eetplaats met grote tafel en 6 stoelen. Ingerichte keuken met alle comfort. badkamer met douche,wastafel. Appart toilet. 3 grote slaapkamers met alle comfort. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagde vakantie. 
 
De omgeving is werkelijk in één woord "PRACHTIG" De chalet ligt op amper 50m van de oevers van de rivier "Dordogne" te midden van bossen,rotsen en water ! Het dorp is klein,gezellig, met maar 50 vriendelijke inwoners. voor levensmiddelen en dergelijke moet men een eindje rijden, namelijk naar SOURSAC op 10 km langs een prachtige bosweg.Wel komt er één maal per week in Spontour aan het kleine café op 100m van de chalet een groenteboer,beenhouwer en een vishandelaar,elk op toer de dinsdag,woensdag,donderdag of vrijdag,altijd in de voormiddag. 
 
Op 50m van de chalet is zoals reeds vermeld de oever van de rivier waar men kan zwemmen,kajakken,duiken en vooral vissen op forel,snoek,snoekbaars en mooie karper + nog andere diverse vissoorten ! Er is een opblaaskajak + een polyester kajak aanwezig in de chalet die u gratis kunt gebruiken mits de nodige voorzichtigheid en respect!(zwemvesten ook) Er zijn speciale wandelpaden uitgestippelt vanaf het dorp,door de bossen ! Ook voor fietsers is het een paradijs. In de bossen rond Spontour zijn er verscheidene soorten eetbare champignons te vinden waaronder Girolles en sêpes. De mooiste dorpen en stadjes van Frankrijk liggen in een straal van 50km,waaronder Sarlat,Roccamadour enz! 
 
Restaurants en eetgelegenheden vindt u in de nabije omgeving. Alsook supermarkten en andere winkels in het stadje Mauriac op 15km van Spontour. 
Op 20km van Spontour ligt het stadje NEUVIC waar u een enorm
meer aantreft(410ha) met allerhande watersportmoglijkheden
waaronder:surfen, waterskiën, kajakken,
zwemmen,vissen enz.
Er is ook een mooi strand om te zonnebaden met terrasjes en
eettentjes.
Dit meer heet "le lac de la Triouzoune"
Op 10km nabij Soursac is er een klein meer om te zwemmen met
een strand om te zonnebaden!(plage de Soursac)

 

Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
450 
Middenseizoen
MEI - JUNI - SEPTEMBER - OKTOBER 
450 
Hoogseizoen
juli en augustus 
600 
Schoonmaakkosten 50 ( optie ) 
 
RESERVEREN

Tel: 0032 476478775

E-mail: anne.paul@skynet.be

Website: www.chaletchouette.com
ADRESGEGEVENS

la Chouette

19550 Spontour ( Soursac )

FRANKRIJK