Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Massay Gites et Chambres D'Hotes

Massay
 
Regio: Centre
Departement: Cher
Accommodatie: Chambres dHôtes
Aantal personen: 15

  
We hebben drie huisjes en zijn gelegen in het kleine dorpje Massay. Massay Coop heeft een apotheek, tabak, restaurant, postkantoor, een bar en een bakkerij. Verbouwde schuur met prachtige balkenplafond en grote ramen. Licht, licht en ruim met grote open woonkamer met slaapbank en single. Een slaapkamer met king-size bed en badkamer. Wasmachine. Elk huisje bevat: * Een slaapkamer met king-size bed / tweepersoonsbed en een hoge kwaliteit matras (La Petite Maison en La Petite Grange ook slaapbanken in de woonkamer). * Een volledig uitgeruste keuken * Badkamer met douche en een verwarmd handdoekenrek * Televisie, DVD-speler met een array van dvd's. * Strijkijzer en strijkplank. * Een array van spelletjes en boeken. * Buiten tuinmeubilair met parasol. 
 
De woningen zijn gelegen in de rustige en mooie dorpje Massay, met zijn oude abdijkerk in het algemeen en Berry gebied aan de oostelijke kant van de Loire-vallei. Het dorp wordt gedomineerd door de kerk, ooit deel uit van een 8e eeuwse Benedictijner abdij. De kapittelzaal, tiendschuur, slaapzaal en kelders nog steeds. De beter bewaard gebleven delen van de abdij wordt nu gebruikt voor het huis regelmatig kunstexposities. 
 
Market Masssay's Net als de meeste dorpen en steden, Massay heeft zijn eigen wekelijkse markt. Elke woensdag ochtend op het plein, handelaren verkopen groenten en fruit, vlees, vis en bloemen. Binnen dorp Massay winkels Massay heeft een aantal kleine winkeltjes familiehotel en bedrijven, waaronder een slager en delicatesen, een bar / tabac, een kruidenier, een bakker, een apotheek en een restaurant.  
 
Voor degenen die graag producten van de boerderij, Massay heeft ook een geitenboerderij verkoop van handgemaakte kaas en een melkveebedrijf verkoop van verse rauwe melk. Er is ook de man die is beroemd voor het maken van heerlijke honing die toevallig een obsessie met het herstellen van antieke auto's hebben. Het nabijgelegen dorp van de wijnbouw Reuilly heeft een kleine supermarkt en de stad Vierzon heeft een aantal grote supermarktketens, de hoofdlijn spoorweg naar Parijs en Toulouse en een openbaar zwembad.  
Binnen de glooiende akkers van koolzaad en zonnebloemen rond
Massay, zijn er indrukwekkende eilanden van natuurlijke,
ongerepte bossen. Deze eilanden ondersteuning van een
diverse bevolking van roofvogels en andere wilde dieren
zoals wilde zwijnen en herten.
 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
175 
Middenseizoen
 
220 
Hoogseizoen
 
290 
Overige prijzen/diversen:
L'Annexe, Sleeps 2 people
290Euros per week, peak season
220Euros per week, off-peak 1
175Euros per week, off-peak 2

La Petite Grange, Sleeps 2-3 people
345Euros per week, peak season
300Euros per week, off-peak 1
225Euros per week, off-peak 2

La Petite Maison, Sleeps 2-4 people
370Euros per week, peak season
320Euros per week, off-peak 1
245Euros per week, off-peak 2
 

 

 

 

 
RESERVEREN

Tel: 02 36 55 61 50

E-mail: massaygites@yahoo.co.uk

Website: www.massaygites.com
ADRESGEGEVENS

Massay Gites et Chambres D'Hotes

18120 Massay

FRANKRIJK