Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Moulin Madame

Givry
 
Regio: Bourgogne
Departement: Saône et Loire
Accommodatie: Chambres d’Hôtes
Aantal personen: 20

  
Alle kamers beschikken over een badkamer met toilet en hebben uitzicht over het park. Wifi verbinding beschikbaar in het hele pand. De beide gîtes zijn ingericht met slaapkamers, zitkamer en badkamers. Een kleine rondleiding door de kamers vindt u op onze website.  
 
Givry ligt in de Zuidelijke Bourgogne. Het landschap is heuvelachtig met veel wijngaarden. Klimaat is een landklimaat met koude winters (december, januari, februari) en warme zomers. Aangenaam weer kunt u doorgaans verwachten van april tot en met oktober. Uiteraard zijn er geen mooi weer garanties te geven. 
 
Moulin madame ligt direct aan de bekende fietsroute: de voie verte, die de Bourgogne doorkuist. Fietsen, wandelen, bezoek aan de steden, wijnexcursies. Wij organiseren ook wijnexcursies, eventueel geheel afgestemd op uw voorkeuren. U bent binnen 15 minuten in de stad Chalon-sur-Saône met zijn historische centrum. U kunt interessante uitstapjes maken naar de steden Beaune en ook Dijon. Meer naar het zuiden, op ongeveer 1 uur rij afstand ligt de stad Lyon met veel historische monumenten en een zeer veelzijdige gastronomie. Ook kunt u boten huren en varen op de kanalen van de Bourgogne. In een straal van 30 km zijn 3 golfcourses, met de mogelijkheid voor een forfait voor de 3 courses.  
 
In de omgeving zijn in alle prijsklassen diverse uitstekende restaurants te vinden, wij kunnen u adviseren en eventueel voor u reserveren. Moulin Madame heeft een ideale ligging: u bent omgeven door de mooie wijndorpen van de Côte Chalonnaise, zoals Mercurey, Givry, Buxy en diverse andere plaatsen. Wij kunnen u adviseren voor het bezoeken van diverse wijnkelders. Gaat u 20 km in Noordelijke richting, dan vindt u de wijndorpen van de Côte de Beaune en de Côte de Nuits (zoals Puligny Montrachet, Meursault, Beaune, en nog iets noordelijker Nuits St Georges, Clos Vougeot).  
Wij verzorgen ook table d’hôtes, waarvoor gaarne vooraf
reserveren.
Indien gewenst kunt u ook het gehele Manoir met in totaal 22
slaapplaatsen huren voor familiefeesten of voor een reünie.
We beschikken ook over een expositieruimte of vergaderruimte
voor maximaal 35 personen.
Mogelijkheid tot verhuur voor het geven van cursussen.
Ideaal voor schilderen vanwege ligging aan bosrand, met
restanten van onze oude watermolen

In een straal van 30 km rondom Givry vindt u 3 golfbanen. Er
zijn forfaits mogelijk voor een tour langs deze 3 banen.

We hebben een grote afgesloten ruimte voor het stallen van
uw fietsen of mountainbikes.
Moulin Madame ligt direct aan de Voie Verte, waardoor het
een ideaal vertrekpunt is voor diverse mooie fietstochten.

 
Overige prijzen/diversen:
Voor de prijzen verwijzen wij graag naar onze website.
 

 

 

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033385443850

E-mail: contact@moulinmadame.com

Website: www.moulinmadame.com
ADRESGEGEVENS

Moulin Madame

71640 Givry

FRANKRIJK