Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
L'Ancienne Scierie

Bois de Champ
 
Regio: Lorraine
Departement: Vosges
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 8

  
U komt thuis na een dag heerlijk de Vogezen te hebben verkend...Dat is het gevoel dat wij geprobeerd hebben te bereiken met de inrichting van onze gites! Een gezellige, huiselijke sfeer waarin het goed toeven is, ook als het weer eens een beetje tegen zit. En dat houdt ook in dat we zo veel mogelijk kleine huishoudelijke zaken als kaasschaaf, koffiefilters, wc-papier, vaatwastabletten enfin al die spulletjes die je net even vergeten bent ( niets is zo ergerlijk als wel het pak koffie te hebben, maar niet de filters!)voor u hebben klaar liggen... Natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst, en staat er een flesje wijn koud in de koelkast met een lekker kaasje. Het enige wat u nog hoeft te doen is de auto uitpakken en bij komen van uw reis! 
 
De Vogezen zijn een prachtig gebied, met bossen, heuvels en een middelgebergte dat reikt tot zo'n 1400 meter. U kunt hier nog uren wandelen zonder iemand tegen te komen! Daarnaast bieden de meren van Gerarmer,Xonrupt-Longemer en Lac de Pierre Percée veel watersport en zwemmogelijkheden. L'Ancienne Scierie ligt aan een klein weggetje, midden in de bossen. Vanuit onze tuin kunt u gelijk starten met 2 duidelijk aangegeven wandelroutes. 
 
Wie zegt Vogezen, zegt ....Wandelen! Maar daarnaast kunt u ook mountainbiken of fietsen, kilometers lang. We kunnen natuurlijk een opsomming geven van alle sportieve en culturele activiteiten, maar dan wordt de lijst wel erg lang. Dus we geven hier een kleine indicatie: Klimparkoersen, kano varen, pretparkje, doolhof, quad- en kartrijden, kastelen, Colmar, Strasbourg, de wijnroute in de Elzas, De bekende "Route des Crêtes" .... Gelukkig hebben wij voor u een map klaar liggen, met daarin alle toeristische informatie, die u op uw gemak door kunt lezen. 
 
De Lorraine ( waartoe de Vogezen horen) staat bekend om de Quiche Lorraine en de Mirabellen ( pruimen). Verder wordt er in deze keuken veel gewerkt met boter en room, dit in tegenstelling tot zuidelijk Frankrijk. Denkt u aan romige ragout van varkens en/of kalfsvlees gemarineerd in witte wijn, of zuurkool à la Alsacienne ( gestoofd in Riesling) met een keur van vleessoorten! Het is voornamelijk "stevige" kost, maar dat is ook niet verwonderlijk in ons klimaat!  
Het is ook mogelijk om L'Epicea en La Brimbelle als één
vakantiewoning te huren, ideaal voor meerder families of
groepen vrienden!

We nodigen u van harte uit om ook een kijkje te nemen op
onze eigen website, daar vindt u alle verdere informatie
over beide appartementen, de beschikbaarheid en onze
voorwaarden. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
november t/m maart 
330 
Middenseizoen
april t/m juni - september t/m oktober  
380 
Hoogseizoen
juli/augustus - kerst/herfst/voorjaarsvakantie 
480 
Schoonmaakkosten 50 
Energiekosten inbegrepen 
Overige prijzen/diversen:
Waarborgsom EUR 150,-/ huisdier EUR 15,- per verblijf en per
huisdier.

Ingebrepen in de huursom: opgemaakte
bedden/gas/water/elektra/gebruik wasmachine+droger.  

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033 97293 2484

E-mail: albert.veenstra@orange.fr

Website: www.indevogezen.com
ADRESGEGEVENS

L'Ancienne Scierie

88600 Bois de Champ

FRANKRIJK