Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Le moulin de l'Agen

Valcivières
 
Regio: Auvergne
Departement: Puy de Dôme
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 4

  
De gîte bestaat uit een woonkamer met keuken, aangrenzend de badkamer met toilet. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamer met twee persoonsbedden. De inrichting is eenvoudig, maar volledig. 
 
Le moulin de l'Agen ligt op een hoogte van 850 m tegen een bergrug aangeplakt. Ter weerszijde van het plateau waarop Le moulin de l Agen ligt zijn diep uitgesleten beekdalen. De Tourist Information (VVV) heeft in de omgeving talrijke fraaie wandelingen uitgezet. Vanaf het terras van de gîte is er een prachtig uitzicht op een dwarsdal van de rivier de Dore. In de zomermaanden zijn de zonsondergangen fabelachtig. 
 
Kernwoorden zijn RUST en RUIMTE. In Ambert (10 km) zijn alle winkels. Tevens zijn er: een zwembad, een zwemvijver, een kaasmuseum (Fourme d'Ambert)en een papiermuseum. In de omgeving zijn mooie steden, zoals: Le Puy en Velay, Clermont Ferrand, Issoire en iets verder St. Etienne. Ambert ligt aan de "Route du Fromage". De Auvergne is tenslotte een kaasstreek bij uitstek. 
 
In Ambert zijn diverse goede restaurants. In Valcivières is een auberge, die het certificaat "Auberge des Pays" draagt. Goed voor eenvoudige, maar heerlijke streekgerechten.Zoals: een stoofpot van Wild zwijn(sanglier)of een maaltijd van gesmolten Fourme d'Ambert met gekookte aardappelen en diverse worst soorten. 
 
De eigenaar woont op het terrein in de gerenoveerde
boerderij. Er zijn twee honden en twee katten aanwezig. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
350 
Middenseizoen
 
350 
Hoogseizoen
 
350 
Schoonmaakkosten 40 
 
RESERVEREN

Tel: 0033 473 82 4114

E-mail: janhardon@sfr.fr

Website: moulindelagen.com
ADRESGEGEVENS

Le moulin de l'Agen

63600 Valcivières

FRANKRIJK