Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Villa Mignon

Mesnil-Val (Criel sur Mer)
 
Regio: Haute Normandie
Departement: Seine Maritime
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 6

  
begane grond: entree met prachtige authentieke trappartij,leef/eetkamer,toilet en keuken. tevens een entree naar de kelder. 1e verdieping: Tweede woonkamer met TV en playstation 2 + groot schaakspel. Open kantoortje/speelkamer + 2 persoons slaapkamer met inbouwkast. 2e verdieping: 1 twee-persoons slaapkamer met extra wastafel. 1 grote slaapkamer met 2 losse bedden+ 2 onderschuifbedden. 1 badkamer met doucheruimte met zit-mogelijkheid, toilet en wasmeubel.  
 
Mesnil-Val is een klein pitoresk dorpje. Op 5 km afstand ligt de mooie vissersplaats Le Treport. Deze plaats heeft een prachtige touristische vissershaven en ligt weer gelijk naast de oude badplaats Mers Les Bains . In het binnenland (zo'n 10 km vanaf Mesnil-Val) ligt het koningsdorp Eu ,met zijn prachtige kasteel en kathedraal. Hierbij ligt ook het oudste beukenbos van Frankrijk! In deze omgeving zijn langs de kust overal krijtrotsen (falaises). In het binnenland zijn prachtige bossen en er is een heuvelachtig boeren landschap. 
 
op 350 meter afstand--Zee--Strand--Schelpen en Schelpdieren zoeken--Wandelen--Fietsen--Winkelen in Dieppe--rommel-en antiek-markten bezoeken--Surfen--Zeilen--Golf--Zwem-en ijsbaan--Muziekoptredens etc..... 
 
In het dorp is een warme bakker, een slager, en een kleine supermarkt. Ook zijn er 2 restaurants in het dorp. Aan het strand is ook nog een leuk restaurant. In Le Treport zijn vele (vis)restaurants en terassen. In de Poissonnerie Municipal koopt u vis rechtstreeks van de plaatselijke vissers. 
Een heerlijk huis met veel charme in een rustige
kindvriendelijke omgeving.
Tevens is er op loopafstand een camping. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
week 1 t/m 7, 10 t/m 17 
500 
Middenseizoen
 
600 -- 700 
Hoogseizoen
27 t/m 36 
900 
Schoonmaakkosten 90 
Energiekosten inbegrepen 
Overige prijzen/diversen:
zie website www.villamignon.nl voor gedetailleerd overzicht
van de huurprijzen  

 

 
RESERVEREN

Tel: 0561 451091

E-mail: gerritvanderplas@planet.nl

Website: www.villamignon.nl
ADRESGEGEVENS

Villa Mignon

76910 Mesnil-Val (Criel sur Mer)

FRANKRIJK