Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Stephanel

Cotignac
 
Regio: Provence Alpes Cote d'Azur
Departement: Var
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 8

  
Stephanel bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 wc, een mooie open keuken, een ruime living met zithoek en eethoek, een grote TV met sattelietontvangst, dvd en video, en ruime terrassen. Er zijn 2 schaduwterrassen en een groot zonneterras met pergola aan het zwembad. Het zwembad meet 10m op 5m, met een trappendeel, diepte van 0,8m tot 2,4m, verlicht, en beveiligd met een omheining en poortje met kinderslot. Op het terrein is er ruime mogelijkheid tot parkeren, er is een garage en achter in de tuin een privé petanquebaan (jeu de boules). Het volledige terrein van 2500 m² is omheind en afsluitbaar met een poort. 
 
De villa ligt in een rustige buurt van Cotignac, op 2 km van het centrum. Het betreft een straatje zonder doorgaand verkeer. Stephanel ligt tussen de wijnvelden, met een mooi zicht op de berg Bessillon van Cotignac. Er is overal beplanting in de tuin en het volledige leefgedeelte ligt verscholen tussen de siertuinen, wat inkijken onmogelijk maakt. De huurders kunnen hier in alle rust en privacy genieten van hun vakantie. 
 
Er zijn vele aktiviteietn mogelijk in de omgeving, maar door het uiterst rustige karakter van de villa, geven de meeste huurders er de voorkeur aan een rustige vakantie in Stephanel zelf door te brengen. Voor de actievelingen vertrekken er wandelingen in de mooie natuur vanaf de villa en in het dorp is er steeds mogelijkheid tot sport en ontspânning. De wekelijkse markt is op dinsdag, en verder zijn er in het hoogseizoen artisanale markten, brocantes, vide-greniers en meerdere evenementen. 
 
Het dorpsplein van Cotignac wordt overschaduwd door eeuwenoude platanen. Hier hebben dan ook menig restaurant (van volksrestaurant tot klasserestaurant) en cafeetjes hun terrasjes, waar op het heetst van de dag of tijdens de zwoele avonden koelte en verfrissing is. Cotignac ligt op een boogscheut van Correns, het eerste BIODORP van Frankrijk, waar U de heerlijkste biowijnen kan vinden. 
Wij wonen zelf in Cotignac waar we verscheidene eigen
vakantiewoningen te huur aanbieden. Deze villa's kan U
terugvinden op onze site www.stephanel.com. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
500 
Middenseizoen
 
720 
Hoogseizoen
 
1760 
Schoonmaakkosten 50 
Energiekosten 0,20 per kwu 
Overige prijzen/diversen:
taxe de séjour  
Aanbieding:
Aanbiedingen of last minutes kan u steeds op onze site www.stephanel.com terugvinden.  

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033 494 04 62 05

E-mail: stephanel@aliceadsl.fr

Website: www.stephanel.com
ADRESGEGEVENS

Stephanel

83570 Cotignac

FRANKRIJK