Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
HEGRA

CONILHAC-Corbières
 
Regio: Languedoc Roussillon
Departement: Aude
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 4

  
Komfortabel en gezellig. Ideaal voor 2 personen, prima voor 4 (2 volw.+ 2 k.), net goed voor 5 pers. BG (42 m2)met zitje (inkl.uitklapbed 140x200), eettafel, goed-ingerichte keukenhoek, aparte WC, badkamer (ligbad/douch en wastafel) en slaapkamer (lits-jumeaux). Boven (16 m2) 2-3 bedden 80x200. Radio, sat-TV, voldoende kastruimte en goede verlichting. Onze wasmaschine + -droger kunnen gebruikt worden. Terras (20 m2) met tafel, stoelen en BBQ;zwembad (4x8m) met zithoekje, parasol en ligstoelen. Afgesloten parkeerplaats (2 auto’s) naast het huis. GRATIS WiFi.  
 
Er valt volop te genieten in de grootste wijngaard van Europa: sommige stamgasten komen al voor de 10e keer terug ! Rustige ligging in een buitenwijkje van het typisch zuidfranse Conilhac (600 inw.), op slechts 5 km. van het streekstadje Lézignan (A61-afslag 25). De heuvelrug achter het dorp zorgt voor een fijn micro-klimaat met mediterrane flora (“garrigue“) en fauna. De “zwarte bergen“, het heuvelland “Corbières“, de Middellandse Zeekust, de Pyreneën (60 km), het Canal-du-Midi, riviertjes, meren en binnenzeeën (“étangs“) bieden een grote keuze aan fraaie landschappen, monumenten enz.  
 
Voor elk wat wils: een jeu-de-boules-baan in ons wijkje, tennis in Lézignan, golfbanen (wij spelen zelf, dus greenfee-% !), wandelen (o.a. 20 routes), fietsen en mountainbiken, paard- rijden, kanaalvaarten, kajaktochten, rondvluchten (Lézignan), marktbezoeken, strandleven, bezichtigingen van o.a. kasteelstad Carcassonne, druipsteengrotten, safaripark, romeinse amphora-bakkerij, Catharen-burchten, wijnkelders/–proeverijen, en..en..en. Maar ook Toulouse (100 km, Airbus + ruimtevaartmuseum), Gerona (120 km, Dali-museum), Andorra (150 km) en Barcelona (200 km, Gaudi) zijn een uitstapje waard.  
 
Puur genot voor een betaalbare prijs ! Dat bieden niet alleen de diverse speciaalzaken en (super)markten, maar ook de talrijke restaurants in de omgeving. Vis en schelpdieren, eendeborst en „cassoulet“, witte-, rosé- of rode wijn: uitstekende kwaliteit is hier niet moeilijk te vinden en wij geven U graag „waardevolle“ tips. Niet voor niks beschouwen we de franse „gastronomie“ (ook uit de „Midi“) als de bakermat voor onze eet- en drinkkultuur.  
De vakantiewoning “Hegra” is een „aanbouw“ aan ons huis: er
heerst daardoor automatisch een „familiaire“ sfeer: te
beginnen met het „welkomsdiner“ op de dag van aankomst, maar
ook evtl. samen golfspelen, wandelen, uitstapjes maken of
pottenbakken (in het eigen atelier). Geinteresseerd zijn in
de plaatselijke karakteristieken is voor ons de sleutel voor
een geslaagde vakantie...wij verheugen ons, U met deze
instelling te kunnen begroeten !
 

Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
april, november 
540 
Middenseizoen
mei, oktober 
600 
Hoogseizoen
juni, juli, augustus, sept. 
725 
Overige prijzen/diversen:
geen  
Aanbieding:
15% korting bij gebruik door 2 personen, € 60 korting voor een extra week.  
 
RESERVEREN

Tel: 0468 271 342

E-mail: bakker.jan@neuf.fr

Website: www.feriendirect.com
ADRESGEGEVENS

HEGRA

11200 CONILHAC-Corbières

FRANKRIJK