Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
La Font du Verne

Le Brethon
 
Regio: Auvergne
Departement: Allier
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 4

  
"La Font du Verne" is een klein maar lieflijk voormalige pachters woning aan de rand van het "Fôret de Tronçais". Dit kleine maar gezellige huis biedt plaats aan 4 personen en is van alle gemakken voorzien. De ingang van het huis ligt op het zuiden, aan de kant van het bos. Rechts van het huis ligt een stuk grond wat tot het erf behoort. Daar staat een speeltoestel met schommel en geeft uitzicht op het rondom gelegen bos. Op de begane grond vindt u de woonkamer voorzien van houtkachel en sat.tv. Aan de rechterzijde van de woonkamer bevindt zich een keukentje. Dit keukentje is o.a.voorzien van een magnetron, gasfornuis/oven, koelkast, senseo-apparaat. Uiteraard hebben wij ook gezorgd voor keukengerei. Aan de linkerzijde van de woonkamer vindt u een 2-pers.slaapkamer(2 bedden 200x80cm) en de badkamer met doche en toilet. Middels een open trap in de woonkamer komt u op de zolder waar zich een 2 persoonsbed(200x160cm) en een kinderledikant bevindt.  
 
Cultuur en historie in de omgeving Ainay le Château Romaanse kerk en klokkepoort Cérilly Romaanse kerk en museum Tronçais Zeer oude vestiging houtzagerij Lurçy Levis Romaanse kerk en in de directe omgeving het vervallen Château Levis Couleuvre Romaanse kerk en vestiging faience(wit porselein) en grès(aardewerk) Bourbon l'Archamboult Oude kuurstad en een ruïne Hérisson Ruïne/ kasteel te bezichtigen Bourges Kathedraal, musea en vakwerkhuizen.Winkelstad Nevers Kathedraal, kasteel, winkelstad Montluçon Kasteel, kerken, musea Sancoins Ruïne donjon. Grootste veemarkt van Europa. St.Amand-Montrond Kasteel Meillant(ten noorden) en abdij te Noirlac (ten westen) Ainay le Vieil Zeer fraai kasteel. Bezichtiging is aan te bevelen Château St.Augustin Kasteel Culan Kasteel, Bezichtiging is aan te bevelen Lignières Kasteel, eigendom fam. Bourbon - Parma Vesdun Village fleurie en(omstreden)middelpunt van Frankrijk Sologne Oude kerk, schilderachtig stadje Appremont Kasteel, schilderachtig stadje(zie link op de site) Chateauroux 1e zondag van de maand grootste Brocante markt van Frankrijk  
 
Markten; Maandagmorgen Lurçy Levis. Prettig, want de meeste winkels in Cérilly zijn dan gesloten. (NB. : Shopi Cérilly geopend tot 12.00 uur) Dinsdagmorgen Ainay le Château. Kleine markt. Woensdagmorgen Sancoins. Grote markt. Donderdagmorgen Cérilly. Kleine markt Zwemgelegenheden Etang de St.Bonnet Met zandstrand.Tevens barretje en waterfiets verhuur. Toiletgebouw en douche aanwezig Etang de Pirot met gedeeltelijk zandstrand bij het dorpje Isle et Bardais. Er zijn toiletgebouwen en er is voldoende parkeergelegenheid. Op 10 km van het huis. Sportvissen Alle aanwezige meren Voor vissen is een vergunning nodig, Deze kun je kopen in Cereilly en Troncais Verder is er in de omgeving gelegeheid om te gaan paatd rijden(St. Bonnet Troncais) of een fiets te huren. 
 
In de omgeving zijn diverse restaurants aanwezig. In Cérilly vindt u Chaumat. Een goed restaurant met een aardige Bar. In Tronçais kunt u ouderwets gezellig borrelen aan de bar om daarnaast een hapje te gaan eten in het naast gelegen restaurant. In St.Bonnet le Tronçais vindt u een goed hotel restaurant. In Lurçy Levis bevindt zich een Pizzeria. In Sancoins bevinden zich meerdere goede restaurants en diverse cafe's en terrasjes. En dat zelfde geldt voor St.Amand Montrond.  
De woning is niet voor verhuur beschikbaar in de maanden
November, December, Januari Februari en Maart.
De huursom is inclusief schoonmaakkosten en sleutelgeld.


 

Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
april 
275,00 
Middenseizoen
mei, juni, deel v.september en oktober 
325,00 
Hoogseizoen
zomervakantie 
425,00 
Schoonmaakkosten U dient de woning schoon achter te laten 
Energiekosten inbegrepen 
Overige prijzen/diversen:
Borg €200,00

De vaste wisseldag is zaterdag.

HUISDIEREN TOEGESTAAN!  
 
RESERVEREN


E-mail: webmaster@fontduverne.nl

Website: www.fontduverne.nl
ADRESGEGEVENS

La Font du Verne

03350 Le Brethon

FRANKRIJK