Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
L'Eglise

Bleurville
 
Regio: Lorraine
Departement: Vosges
Accommodatie: Chambres dHôtes
Aantal personen: 15

  
De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht. Alle kamers hebben eigen sanitair, behalve de kamer "la haut". Kamer "la haut" heeft op de kamer een wasbak met warm en koud water rest van het sanitair bevindt zich op de hal, deze wordt gedeeld met de eigenaar. Op de familiekamers staan een tweepersoonsbed en een hoogslaper. Gezellige woonkamer met houtkachel, en voor de kinderen een leuk speelhoekje. 
 
In het zuiden van de Vogezen ligt het dorpje Bleurville, naast de Chambres d'htes, bevindt zich een abdij kerk uit de 10e eeuw, waar zich tevens een archeologisch museum bevindt. De Vogezen is een ideaal gebied voor wandelaars. Vanuit bleurville zijn er 2 uitgestippelde routes. In de directe omgeving zijn er vele gemarkeerde wandelroutes aanwezig die door bossen en open velden gaan. In de omgeving van Bleurville is het geweldig fietsen, voor zowel de gewone fietser als de geroutineerde mountainbiker en wielrenner zijn er talloze mogelijkheden, van hellingen tot steile toppen.  
 
Binnen een afstand van 20 km zijn er tal van activiteiten te ondernemen: wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, bungeejumpen, uitgaansgelegenheid, midgetgolf, enz. 
 
Onze chambres d'hotes heeft ook tables d'hotes, u kunt 7 dagen gebruik maken van het diner bij ons. Tevens kunt u bij ons ook lunches nuttigen c.q. meenemen voor onderweg. Binnen een afstand van 5 km. zijn er een paar goede restaurants te vinden. 
Door de ligging met Nederland zijn wij niet alleen geschikt
voor langere vakanties, maar ook zeer geschikt voor een lang
weekend, of voor een tussenstop naar het zuiden van
Frankrijk.  
Overige prijzen/diversen:

 
Aanbieding:
Onze wandel/fiets arrangement en onze sculptuur workshop zijn altijd zeer aantrekkelijk geprijsd, voor meer informatie zie onze website.  

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033 (0) 3 29 08 02 95

E-mail: info@leeglise.eu

Website: www.leeglise.eu
ADRESGEGEVENS

L'Eglise

88410 Bleurville

FRANKRIJK