Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Chateau de l'Epilly

Chaumont sur Tharonne
 
Regio: Centre
Departement: Loir et Cher
Accommodatie: Chambres dHôtes
Aantal personen: 10

  
Appartement du Cerf bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer en een mooie badkamer met bad, luxe douche, wastafel en toilet. Appartement du Sanglier bestaat uit twee mooie kamers met marmeren schouw en een prachtige badkamer met rainshower douche, wastafel en toilet. (Dit appertement wordt ook per kamer verhuurd). Beide appartementen hebben een geweldig uitzicht over de weidse omgeving. Een uitgebreid ontbijt is ingebrepen. Daarnaast is het mogelijk om aan te schuiven voor een 'diner au chateau'. 
 
Chateau de l'Epilly ligt in het hart van de Sologne, een van de grootste bosgebieden van Frankrijk. 500.000 hectare bos en meer bieden meer dan voldoende mogelijkheden om te wandelen, fietsen, golfen, paarijden, kanoen, etc. De aantrekkelijkheid van deze omgeving was al bekend in de tijd van de Franse Koningen, die hier hun kastelen bouwden. Zo vind u hier o.a. grote kastelen als Chenonceau, Blois, Chambord en Cheverny. Maar ook de tientallen anderen kastelen zijn zeker een bezoek meer dan waard.  
 
Vanuit Chateau de l'Epilly zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. De actieveling kan bijvoorbeeld heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, tennissen ... noem maar op. Voor de cultuurliefhebber zijn er de vele kastelen van de Loire en steden als Orleans, Blois, Tours en Parijs. En verder zijn er de vele brocantes, de typische Solognese dorpjes, de tuinen van de Loire .... en nog veel meer.  
 
In Chateau de l'Epilly wordt meerdere malen per week tables d'hotes aangeboden. Daarnaast zijn er in de omliggende dorpjes diverse mogelijkheden om lekker uit eten te gaan of even op een terrasje wat te drinken 
Overige prijzen/diversen:
Appertement du Cerf (4-pers): 110-120 euro p.n.

Appartement du Sanglier 2 pers: 70-75 euro p.n.
4 pers: 110-120 euro p.n.
Extra bedden kunnen worden bijgeplaats: 15 euro p.b.p.n.
Een uitgebreid ontbijt is inbegrepen.

Tables d'hotes
Volwassen 20 euro p.p.
Kinderen tot 12 jaar 12,50 euro p.p.  

 

 
RESERVEREN

Tel: (+33)(0)2 54880834

E-mail: info@epilly.com

Website: www.epilly.com
ADRESGEGEVENS

Chateau de l'Epilly

41600 Chaumont sur Tharonne

FRANKRIJK