Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
La Bastide

Poil
 
Regio: Bourgogne
Departement: Nievre
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 8

  
Grote sfeervolle woonkeuken met open haard, een salon met makkelijke stoelen radio/cd speler boekenkast met goede boeken en een houtkachel, een eetkamer met een dressoir vol spelletjes voor jong en oud en ook een houtkachel.Beneden is ook de zeer ruime badkamer met douche, wastafel,ligbad, bidet en toilet en ook hier een open haard! Boven 4 grote slaapkamers, sfeervol ingericht. Tevens is boven ook nog een tweede toilet met wastafel.In alle vertrekken is ook een elektrische wandkachel aanwezig. Op zolder staat de tafeltennistafel.Voetbalspel, dartbord en een sjoelbak zijn er ook. Kinderledikantje, box en kinderstoel aanwezig 
 
Het huis staat op een stuk grond van zo'n 2000 M2, met een afsluitbare tuin, een boomgaard waar een schitterend speelhuisje staat met glijbaan , duikelstang en een kinderpicknicktafel.Ook is er een schommel.In de tuin zijn genoeg plekjes te vinden om het tuinstel in zon of schaduw te zetten.Er is een eigen parkeerplaats op de kop van de schuur.Bij het huis hoort ook een weilandje waar op dit moment een boer zijn charolaiskalfjes laat grazen. 
 
In de mooie heuvelachtige omgeving zijn erg veel wandelingen uitgezet ( wandelboekje in de kast)Op 10 minuten van het huis ligt de Mont Beuvray met een werkelijk magnefiek uitzicht.Er is een heel leuk museum met archeologische vondsten ( nederlandstalige rondleiding d.m.v. walkmans)en 's zomers zijn er veel opgravingen te bekijken. Elke dag is er wel ergens een brocante of markt.In La Boulay is een Tibetaanse tempel te bezichtigen. Autun ( 22km) is een gezellige stad met zijn romeins theater, kathedraal en musea.  
 
In Poil zijn geen winkels, maar 3 keer in de week stopt de rijdende winkel voor de deur.Grote supermarkten zijn in Autun en Luzy.In de sejour ( eetkamer) staat een broodbakmachine waarmee u elke dag een heerlijk vers brood kunt bakken.  
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
overige periodes 
325 
Middenseizoen
pasen, pinksteren,mei- en herfstvakantie 
400 
Hoogseizoen
juli en augustus 
475 
Energiekosten excl. elektra 
Overige prijzen/diversen:
inkl. gebruik van gas, water en haardhout
huurprijzen per week t/m 5 pers. elke persoon extra 35 euro
p.p.p.w.  
 
RESERVEREN

Tel: 0341-257084

E-mail: info@poil.nl

Website: www.poil.nl
ADRESGEGEVENS

La Bastide

58170 Poil

FRANKRIJK