Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Les Mirandes

Montmoreau
 
Regio: Poitou Charentes
Departement: Charente
Accommodatie: Chambres d’Hôtes
Aantal personen: 8

  
De ligging van "Les Mirandes" is typerend voor wat deze plek u te bieden heeft: openheid, ruimte, gastvrijheid, rust en ontspanning. Op "Les Mirandes" kunt u genieten van het prachtig gelegen en zonnige zwembad, de boomgaard, de wijngaard en het werkelijk schitterende uitzicht. Verder nodigt deze dynamische plek u uit tot sportiviteit, zoals wandelen, fietsen, kanoën en golfen. Er zijn 4 comfortabel en smaakvol ingerichte chambres d'hôtes beschikbaar. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer en gemakkelijke stoelen. 'sMorgens kunt u genieten van een heerlijk ontbijt en wanneer u wilt kunt u 's avonds met ons het diner gebruiken. Het diner wordt geserveerd inclusief wijn en koffie. Omdat we gastvrijheid hoog in ons vaandel hebben staan, heeft iedere kamer de mogelijkheid uw eigen koffie en thee te maken.  
 
Het groengolvende landschap, de kronkelende riviertjes, de uitgestrekte wijnvelden, de kust maar ook de "Art Romain" maken de Charente tot een gebied waar rust, natuur en ongedwongenheid samengaan. Onbekend maakt onbemind, een gezegde wat zeker voor de Sud-Charente geldt. Elk plekje van deze streek zal u door haar veelzijdige en afwisselende landschap aangenaam verrassen. De Charente heeft u op het gebied van cultuur en architectuur een rijk verleden te bieden. Zo zijn er veel oude kastelen, prachtige romaanse kerken en pittoreske dorpjes en steden, die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken.  
 
De Charente is rijk aan historie en uit dit rijke verleden is dan ook veel bewaard gebleven. Er zijn prachtige kastelen waarvan vele te bezichtigen zijn. Verder is de streek rijk aan oude kerkjes, kloosters en natuurschoon. Er zijn in een straal van 50 km rondom les Mirandes, diverse golfbanen, stranden en rivieren; kortom voldoende uitdaging ook voorde sportief ingestelde rustzoeker. 
 
De Charente is natuurlijk vooral bekend als de streek van de Cognac en Pineau. Er zijn dan ook vele huizen die u kunt bezoeken, waar u kunt proeven en natuurlijk kopen. In deze streek zijn diverse voortreffelijke restaurants op elk niveau waar u uitgebreid kunt genieten van de typische gerechten van deze streek. Vooral canard en foie gras voeren daarbij de boventoon. 
Angoulême: oude vestingstad met fraaie kerken en diverse
musea.
Aubeterre: oude monolitische kerk
la Rochefoucauld: prachtig kasteel, wat een bezoek meer dan
waard is.
Brantôme: prachtig stadje aan de Dronne, op de grens van
Charente en Dordogne.
Diverse kerken waaronder Eglises fortifiés, vele met fraaie
muurschilderingen.
Rust en ruimte. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
437.50 
Middenseizoen
 
437.50 
Hoogseizoen
 
437.50 
Aanbieding:
In laagseizoen; bij verblijf van 7 nachten, 7e nacht gratis  
 
RESERVEREN

Tel: 0033 545 244741

E-mail: franciscusverhagen@orange.fr

Website: www.lesmirandes.com
ADRESGEGEVENS

Les Mirandes

16190 Montmoreau

FRANKRIJK