Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
CHATEAU DU BESSET

SAINT PRIX
 
Regio: Rhone Alpes
Departement: Ardèche
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 8

  
DE INRICHTING IS HOOFDZAKELIJK ANTIEK, MET OOK GEMAKKELIJKE SOFA'S, ZITSTOELEN EN BANKEN DE KEUKENS ZIJN AUTHENTIEK INGERICHT MAAR WEL VAN ALLE COMFORT VOORZIEN. IN ALLE ZITKAMERS IS EEN GROTE OPENHAARD AANWEZIG, AL DEZE OPENHAARDEN ZIJN VERSCHILLEND VAN BOUW, VAN MARMER TOT UITGESNEDEN HOUTWERK TOT GRANIET.DE BADAKMERS ZIJN RUIM VAN OPZET MET MASAGEDOUCHES, WASTAFELS EN EEN TOILET. HET GEHEEL IS UITERMATE GESCHIKT VOOR GEZINNEN MET KINDEREN.VERDER IS ER IN HET KASTEEL NOG EEN GROTE LOUNGE, ALWAAR DE KINDEREN EEN GROTE SPEELHOEK HEBBEN EN VOOR DE GROTEN ER ALLERHANDE LECTUUR LIGT OF ANDERE BEZIGHEDEN WIL DOEN. 
 
DE OPRIT VAN HET KASTEEL IS AAN HET EINDE VAN EEN VERHARDE WEG, DUS GEEN VERKEER. DE KASTEELTUIN IS ONGEVEER 25000 M2 GROOT MET DIV.TERASSEN, BOOMGAARD, ZONNEWEIDE, SPEELVELDEN,TRAMPOLINE, ZANDBAK, KLIMREK, SCHOMMEL, GLIJBAAN, ZWEMBAD, VASTE PLANTENPARK, ENZ,ENZ, DE VERRE OMGEVING BESTAAT UIT BERG EN BOS MET DIVERSE WANDELPADEN EN EEN ENKEL RIVIERTJE. OP 1000 MTR. IS EEN AUBERGE DE FERME WAAR U HEERLIJK KUNT GENIETEN VAN DE ARDESCHOISE KEUKEN. VERDER KUNT U IN DE BUURT PAARDRIJDEN, GOLFEN, MOUNTANBIKEN, SURVIVALTOCHTEN MAKEN, ENZ,ENZ, 
 
Er zijn veel plaatselijke activiteiten zoals brocantes – braderieën, wijnfeesten, muziek festivals, pittoreske dorpjes en oude steden, musea, pretpark, wildpark, rondvaarten, een stoomtreintje en diverse andere activiteiten. In de winter maanden zijn er op +- 60 min. afstand ski- en langlaufmogelijkheden. In de zomer kunt u wildwaterkanoen, paardrijden, mountainbiken, wandelen, tennisen, klimmen, zwemmen, golven, vissen en legio andere activiteiten.  
 
In de omgeving van het château zijn diverse goede restaurants (al op 1 km) en fraaie wijnhuizen aanwezig. Winkels/supermarkten zijn er in Lamastre en Le Cleyard op +- 7 km, op 3 km van het kasteel is een dorpwinkeltje. Op het château kunt u ook gebruik maken van ons petit restaurant privé (uitsluitend bij reservering)  
Het geheel is perfect gerestaureerd en toch van alle luxe
voorzien.
Hier is alles mogelijk van een rust vakantie tot een active
vakantie, een ideale locatie voor gezinnen met kinderen,
familie reunies, vriendenclubs enz.
 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
PER WEEK 
340.00 
Middenseizoen
PER WEEK 
540.00 
Hoogseizoen
PER WEEK 
640.00 
Schoonmaakkosten 60.00 
Energiekosten 0.00 

 

 
RESERVEREN

Tel: 0411-688353

E-mail: info@chateaudubesset.nl

Website: WWW.CHATEAUDUBESSET.NL
ADRESGEGEVENS

CHATEAU DU BESSET

07270 SAINT PRIX

FRANKRIJK