Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Chez Belon, 131 le Sarcenot

Fougerolles
 
Regio: Franche Comte
Departement: Haute Sane
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 7

  
Eenvoudige maar adequate inrichting. Keuken met 4 pits gasfornuis en oven, potten en pannen, bestek, borden en glazen alles is er.Koelkast met diepvriesvak. Knusse woonkamer. Royale tuinkamer (de oude deel)met openslaande deuren. Eenvoudige doucheruimte met wastafel in de oude koestal. Warm en koud water natuurlijk. Apart toilet Geen TV,vanwege de ligging in het dalletje is de radio ontvangst matig.  
 
Een oud boerenland, heuvels, weiden, graanakkers, kersenboomgaarden en beukenbossen. Veel beekjes en bronnen. Groen is de overheersende kleur. In de lente verrassend veel bloemen. Vogels van alle soorten en maten. Neem uw kijker en de vogelgids mee. 
 
Er is heel weinig te doen. Dat is nu juist de kwaliteit. Wandelen, voor je uit mijmeren,nadenken, met elkaar praten, luisteren naar de stilte. Het lezen van boeken gaat er prima. Slechts de vogels en het geruis van de wind kunnen u daarbij storen. Een heuvelig fietstochtje met steile klimmetjes kan natuurlijk ook. Wat rond drentelen in lieve kleine stadjes als Plombieres les Bains (5 km), Luxeuil les Bains (20km) of Remiremont (20km) of naar de markt in Val d'Ajol (6km) of de vrijdagavond markt in Girmon de Val d'Ajol(10km) 
 
In enkele nabij gelegen plaatsen zoals Plombieres les Bains en Fougerolles zijn goede restaurants (in Fougerolles een met 1 Michelin ster). Een goede italiaan in Fougerolles le Chateau. La Residence in Val d'Ajol is voor de echte lekkerbek. Fijne franse regionale cuisine van grote kwaliteit voor een zachte prijs. 
We willen onze huurders graag ontmoeten vandaar dat de
sleuteloverdracht van het huis in principe plaats vindt bij
de eigenaar thuis in Zeist. Tenzij we een andere regeling
treffen.
Het huis wordt niet verhuurd tussen November en Maart. 

Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
per week 
390 
Middenseizoen
per week 
390 
Hoogseizoen
per week 
390 
Overige prijzen/diversen:
midweek of weekend huur mogelijk 65,- per dag  

 

 
RESERVEREN

Tel: 030 6915126

E-mail: keeshammink@gmail.com

Website: vakantiehuis.keeshammink.nl
ADRESGEGEVENS

Chez Belon, 131 le Sarcenot

70220 Fougerolles

FRANKRIJK