Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Lespinasse

Saint Geyrac
 
Regio: Aquitaine
Departement: Dordogne
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 4

  
De gîte met een zoutbehandeld zwembad, ligt vrijstaand aan de binnenplaats van een voormalige oude boerderij bewoond door de eigenaar zelf,u geniet wel van alle privacy, met eigen terras op het zuiden en parkeergelegenheid in de schaduw. De indeling van de gite: woonkamer met twee zitbanken en eethoek; keuken met kookgelegenheid, magnetron en koelkast; een grotere slaapkamer en een kleinere slaapkamer; badkamer met douche en wastafel; buiten beschikt men over een ruim terras met alle privacy en een prachtig uitzicht. men woont totaal vrij en gescheiden van de vaste bewoners. 
 
De omgeving is als rustig, bosrijk, heuvelachtig en zeer ontspannend te beoordelen De Dordogne is een waar platteland met zijn concentraties en mogelijkheden in en om de dorpen, er zijn altijd wel grotten, andere bezienswaardigheden of bezigheden in de buurt of op rijafstand. Door de aanwezigheid van meerdere Dordogne-genieters en door allerlei aktiviteiten ontstaat er een heel gezellige sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak gaat voelen. De nachten zijn helder en door gebrek aan nachtverlichting kan men genieten van een prachtige sterrenhemel met de bijpassende stilte. 
 
Uitgezette wandelpaden,zwemmen,fietsen, kanoèn, golfen, paardrijden,survival,vissen,zonnen,de temperatuur is oké, aan de Dordogne of Vezère vertoeven of erin zwemmen, bezoeken van de mooie oude steden met hun dagmarkten, vide greniers,gezamelijke avondmaaltijden op het dorpsplein onder het genot van een stukje muziek, 1000 kastelen, de préhistorische grotten,wijn proeven bij de wijnkastelen,genieten van de natuur, luieren op het eigen terras en s`avonds genieten van de sterrenhemel met een glaasje wijn en van al die heerlijke kaasjes. 
 
De Dordogne staat bekend om zijn specialiteiten, streekgerechten, dagverse groente en fruit en ruim aanbod van zeevis, mosselen en oesters en paddestoelen. In de restaurants worden menu's met of zonder wijn aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen, wijnen uit alle streken in fles of uit het vat, terrasjes zijn talrijk. 
In deze streek is veel historie, cultuur en ontspanning,
heel veel te bewonderen, te beleven, te doen en te proeven,
in de zomer worden alle tradities uit de kast getrokken,
zoals manifestaties,jaarfeesten, muziek, vuurwerk,
gezamelijke maaltijden en proeverijen, niets is de Fransman
te veel, dus veel onthaasting, alles mag, niets moet. 

Huurprijzen, per week in Euro
Middenseizoen
Juni 
450,00 
Hoogseizoen
Juli en Augustus 
650,00 
Schoonmaakkosten schoon achterlaten, of 50,- 
Energiekosten nvt 
Overige prijzen/diversen:
€ 100,00 borgsom bij aankomst.
Gas, water en elektra bij normaal gebruik,beddegoed en
handdoeken bij de huurprijs inbegrepen.
Op woensdag wordt het noodzakelijke voor u gewassen  

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033 553052340

E-mail: st.geyrac@gmail.com
ADRESGEGEVENS

Lespinasse

24330 Saint Geyrac

FRANKRIJK