Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Le Moulin de Souchieres

Entraigues sur la Sorgue
 
Regio: Provence Alpes Cote d'Azur
Departement: Vaucluse
Accommodatie: Chambres d’Hôtes
Aantal personen: 18

  
Rust, ontspanning, gezelligheid, Provençaalse keuken…. Het is mooi, het smaakt goed ! In het hart van de Provence, tussen Avignon en Carpentras, heten Anca en Philippe u welkom in "Le Moulin de Souchières". Gebouwd in 1812 als papiermolen, heeft Le Moulin de Souchières door de eeuwen heen zijn charme en karakter behouden. Middenin het 2,5 ha grote park waarvan 1 ha tuin met zwembad, brengt "Le Moulin de Souchières" de hele familie de rust en de vrijheid van het leven in de "campagne". In de molen kunt u in een van de 4 familiekamers verblijven, of in de traditionele 2-persoonskamer. Ledere kamer is ingericht in zijn eigen sfeer. In de familiekamers bevinden zich 2-slaapkamers; een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed voor de kinderen en een badkamer. De 2 persoonskamer heeft een groot 2 persoonsbed (ook 2 gescheiden bedden zijn mogelijk), en een badkamer.  
 
Gelegen halverwege tussen Avignon en Carpentras, bevindt de Molen zich in het hart van de Provence. In de directe omgeving maakt u uitstapjes naar : les Dentelles de Montmirail, les Monts du Vaucluse, le Mont Ventoux, L’Isle sur la Sorgue, Avignon, le Luberon, Chateauneuf du Pape, Saint Rémy de Provence et les Alpilles, la Camargue...  
 
U kunt lekker luieren bij het zwembad, of in de schaduw van een van de honderdjarige platanen gaan liggen om naar het gezang van de krekels te luisteren… De kinderen kunnen in alle veiligheid spelen, de tuin voor de Molen is helemaal afgesloten net zoals de toegang tot het zwembad. 's Avonds op het terras drinkt u met Anca en Philippe een lokaal aperitif, alvorens samen met de andere gasten aan tafel te schuiven voor een lekkere Provençaalse maaltijd.  
 
Anca laat u proeven van de Provençaalse keuken de traditionele familierecepten zoals "Gigot d’agneau", "La Bouillabaisse", "La Daube Provençale" of haar bekende chocoladetaart, geserveerd met een goede Côte du Rhône ! Alles is huisgemaakt en vers van de markt ! 'S morgens staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar.  
Overige prijzen/diversen:
Tarief Laagseizoen Kamers
1 persoon 64 €, 2 personen 64 €

Tarief Hoogseizoen Kamers
1 persoon 85 €, 2 personen 85 €

Familiekamer Hoogseizoen
2 personen 85 €
3 personen 100 €
4 personen 115 €

Table d'hôtes 26 €  

 

 
RESERVEREN

Tel: + 33 490 480 020

E-mail: souchieres@infonie.fr

Website: www.lemoulindesouchieres.com
ADRESGEGEVENS

Le Moulin de Souchieres

84320 Entraigues sur la Sorgue

FRANKRIJK