Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Belvédère

St. Vincent de Barrès
 
Regio: Rhone Alpes
Departement: Ardèche
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 6

  
Ruime vrijstaande bungalow met drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis is aangepast voor rolstoelgebruikers. Een bed is elektrisch verstelbaar en op verzoek zijn hulpmiddelen te huren. De huiskaer met open keuken is zeer ruim bemeten ca. 50 m2. Op het overdekte terras is het heerlijk zitten en kiest u voor de zon dan zijn er meerdere terrassen waar u uit kunt kiezen. Vooral het terras rond het royale zwembad (8x4) is een heerlijke plek om en van de zon en van het uitzicht te genieten. verder is er een grote bijkeuken met aanrecht, wasmachine en wasdroger. In de tuin vindt u ook waslijnen. Omdat de bungalow in 2002/2003 gebouwd is, zijn de bomen en struiken nog klein. Wel is er een grote tuin rondom, ca. 2300 m2 en is er voor het huis en de garage een grindterras waar u jeu de boules kunt spelen. Op het aanpalende terrein, er is een entree, met een afsluitbaar hek staat een tweede bungalow met eigen zwembad (8x4). deze bungalow is iets kleiner en heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Deze bungalow is geschikt vopor 5 personen. Op verzoek is het mogelijk om een kinderbed te plaatsen. In beide bungalows is een tv met satelliet ontvanger zodat u de meeste nederlandse zenders kunt ontvangen. Er is een telefoonaansluiting, u kunt gebeld worden en lokaal kunt u telefoneren. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. 
 
St. Vincent de Barrès is een oude hugenotenvesting. Het dorpje ligt bovenop de heuvel en vandaar heeft men een schitterend uitzicht over de omgeving. St. Vincent ligt zo'n beetje op de grens van de Ardeche en de Drôme. Montelimar ligt op 15 km afstand en is beroemd om de noga. De bungalows hebben uitzicht op de heuvels en in de nabije omgeving zijn de Gorges van de Ardeche. Richting Cruas, met een zeer oude kerk van kalkzandsteen rijdt u door de heuvels met bossen. Deze route is uitsluitend voor personenauto's geschikt. Een smalle weg met fraaie uitzichten. Langs deze weg zijn er op diverse plaatsen bospaden om een heerlijke boswandeling te maken. In de bungalows ligt toeristische informatie. Verder kunt u terecht bij de VVV in Privas, de hoofstad van de Ardeche. Privas ligt op 15 km afstand. Bij de VVV in Montelimar vindt u informatie over de Drôme. 
 
In de zomermaanden is er dagelijks een markt in een van de omliggende plaatsen. De Gorges van de Ardeche zijn een enorme trekpleister. U kunt hier allerlei watersporten beoefenen. Op 700 meter van de bungalows is er een tennisbaan. Via de camping kunt u hier tegen betaling spelen. Op de camping is een bewaakt zwembad, een buitenrestaurant en een gezellig terras. U kunt in de zomermaanden op woensdag een pizza bestellen en afhalen. Karten kunt u in Le Teil (10 km), wandelen kunt u vanuit de bungalow. Speelt u graag golf, dan kunt u bij de VVV in Montelimar een overzicht krijgen van alle golfbanen in de buurt. De dichtstbijzijnde golfbaan vindt u iets ten zuiden van Montelimar. In de wintermaanden kunt op ongeveer 1 tot 1,5 uur rijden alpineskiën. U kunt kiezen uit verschillende kleine skigebieden. 
 
In de Ardeche en in de Drôme zijn er vele restaurants en terrasjes. In het centrum van Privas en Montelimar kunt u volop terecht. Montelimar heeft een mooie door bomen beschaduwde boulevard met vele terrassen. recht tegenover de boulevard is een mooi park met speelgelegenheid voor kinderen. Parkeren is op meerdere plaatsen gratis. U moet dan een klein eindje verder lopen. Op de camping, op 700 meter afstand kunt u in de maanden juli en augustus uitsteken een eenvoudig maal nuttigen. De eigenaar van de camping kookt zelf en zijn vrouw bediend. Heel gemoedelijk en vriendelijk. 
Onze vriendin Judith Tarbouriech is onze steun en toeverlaat
in Frankrijk. Als er zich onverhoopt problemen voordoen
kunnen we haar inschakelen. In de bungalow ligt een
telefoonlijst met de nummers van Eerste Hulp, huisarts,
tandarts, brandweer en politie.
Wij verwachten dat u de bungalow netjes achterlaat. bedden
afhalen en de afwas en keuken opgeruimd. Na uw vertrek komt
onze huishoudster om alles te stofzuigen, soppen, zemen en
dweilen. 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
550,00 
Middenseizoen
 
750,00 
Hoogseizoen
 
1050,00 
Schoonmaakkosten 50 
Energiekosten 0.13 per kWh 
Overige prijzen/diversen:
Voor de kleinere bungalow betaalt u respectievelijk €450,00
,€650,00 en €950,00 per week.

Elektra is in de maanden juni tot en met half september tot
56 KWh per week inbegrepen.
Lokale telefoongesprekken idem.
In het hoogseizoen verhuren wij minimaal twee weken
aaneengesloten. In het laagseizoen kunt u drie weken huren
voor de prijs van twee. Dit geldt niet voor de
schoolvakanties.  
Aanbieding:
Bij reservering voor 1 mei krijgt u 10% korting op de totale huursom als u tenminste voor 2 weken boekt.  
 
RESERVEREN

Tel: 026-3510975

E-mail: info@aenbt.nl
ADRESGEGEVENS

Belvédère

07210 St. Vincent de Barrès

FRANKRIJK