Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
La Goulette

Saint Genest Lachamp
 
Regio: Rhone Alpes
Departement: Ardèche
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 5

  
La Bergerie (het oude herdersverblijf) bestaat uit een woonkamer, een keuken en een badkamer (douche) op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een kamer met 2 enkele bedden. Er is ook een bedje voor een baby of klein kind (tot 1m10), en indien nodig kunnen we nog 2 extra enkele bedden voorzien. We hebben tuinstoelen op het terras, en een set op de battage (vroeger dorsvloer) aan de andere kant van de straat omdat dit de plaats is voor de eerste en laatste zon van de hele omgeving. We hebben een tuin van 0,3 ha, met 2 riviertjes in (te klein om te zwemmen). Verder hebben we hogerop een stuk land met fruitbomen, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Ideaal voor een picknick. Bij de inrichting hebben we een combinatie gemaakt van oud (de originele balken,...) en nieuw (meubelen, bestek en elektrische apparaten)  
 
Wij wonen in Crouzet, een gehuchtje in de gemeente Saint Genest-Lachamp. Het dichtstbijzijnde dorp is Albon, 2.5 kilometer bergaf, te bereiken over de weg of over een pad door een mooi bos. Albon is een klein dorp in het hart van de Boutières (naam van de streek) op een hoogte van 630m. Deze streek heeft een warm klimaat, en is omgeven door bossen. De plaatselijke rivier, de Glueyre, is zeer goed om te zwemmen of om bij te picknicken. We wonen in het midden van het Parc Naturel des Monts d'Ardèche. Dit is een zeer mooi gebied met vele kleine gehuchtjes en prachtige vergezichten. De ideale plaats voor een rustige vakantie  
 
Het voornaamste is hier de rust en de stilte. Je hoort enkel de beekjes in de tuin en de vogels. Voor natuurliefhebbers zijn er allerlei dieren te vinden hier: everzwijn, ree, baardgier, hagedis, boommarter,... Er zijn zeer veel mogelijkheden tot wandelen. De beekjes in onze tuin zijn te klein om in te zwemmen, maar de rivier de Glueyre heeft zeer vele mooie zwemplaatsen en je kan best je plekje vinden dat je met niemand hoeft te delen. Zoals overal in de streek, zijn er voldoende dorpen waar een wekelijkse markt is. Markt is een must!  
 
In Albon (2,5 km) is er een cafeetje. Binnen een straal van 7 km zijn er 3 restaurants. 
Het huisje is ruim: 70 vierkante meter. Het is ideaal voor 4
personen, maar met 5 of 6 kan ook, en we voorzien dan extra
bedden (geen sofabed). We hebben voorzieningen voor een baby
(bedje, stoel, badje en buggy).
Hoog en midden seizoen: wekelijkse huur.
Laagseizoen: hoe lang of hoe kort je maar wil.
Prijs overeen te komen.
 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
350 
Middenseizoen
juni en september 
430 
Hoogseizoen
juli en augustus 
530 
Overige prijzen/diversen:
Eindpoets door de huurder, of door ons voor 50 euro  
 
RESERVEREN

Tel: 0033475652439

E-mail: info@ardecheliving.com

Website: www.ardecheliving.com
ADRESGEGEVENS

La Goulette

07190 Saint Genest Lachamp

FRANKRIJK