Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
la Digue

Vougécourt
 
Regio: Franche Comte
Departement: Haute Saône
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 10

  
De boerderij uit 1810 beschikt over erg veel authentieke kenmerken en is met veel smaak ingericht. Beneden bevinden zich een ruime woonkeuken met schouw, houtkachel en grote eettafel, bijkeuken met koelkast (incl. vriesvak), wasmachine, wasdroger, magnetron en toegang tot de tuin, een badkamer met wastafel, douche, bad en bidet, wc en twee ruime slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed, 1-persoonsbed en garderobekast. Op de 1e verdieping bevinden zich de derde slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1-persoonsbed, de vierde slaapkamer met 2-persoonsbed en de zitkamer met imposante schouw, open haard, met 2 banken en stoelen. Het huis beschikt over een ommuurde tuin (ong. 300 m2) en daarnaast over een groot stuk grond (2700m2). Vanaf het houten terras heeft u een prachtig uitzicht! Verder beschikt de boerderij nog over een grote stal, een goed onderkomen voor uw auto, maar ook een leuke speelplaats voor kinderen. 
 
De omgeving kenmerkt zich door een glooiend, groen en bosrijk landschap waar de rivier de Saône zich een weg doorheen baant. Her en der liggen kleine pittoreske dorpjes. Door het landklimaat zijn het voor- en najaar in het algemeen mild, de zomers droog en warm en de winters streng. Het is de ideale omgeving voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.  
 
In de directe omgeving kunnen schitterende fiets- en wandeltochten gemaakt worden. Bovendien is het nationale park les Ballons des Vosges binnen 1 uur rijden bereikbaar. In de winter kan hier geskied of gelanglauft worden. Maar er is nog meer te doen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld het (vooral in de zomer) afstruinen van Brocantes en Vide Greniers (rommel/antiekmarkten), zwemmen/kanoen in de Saone, zonnen/watersporten aan het recreatiemeer bij Langres, een bezoekje aan de thermale baden/kuuroorden van Vittel, Luxieul les Bains, Bourbonne les Bains of Bains les Bains etc. Er zijn voldoende wandel-, fietskaarten en brochures in het huis aanwezig. Ook staan 4 mountainbikes tot uw beschikking. Verder is in ons huis aanwezig: een familiebuitenbad (+/- 3,0 x 1,75), hangmat, beachbal, bal, een schommel voor de kleintjes, spelletjes (w.o. kolonisten, triviant), video met kinderfilms, radio, cd-speler, tijdschriften, boeken en kookboeken.  
 
Binnen een straal van 15 km bevinden zich een aantal restaurantjes. Hiervan zijn een paar eenvoudig doch goed, de anderen zijn van een meer intiem, uitgebreider karakter. Voor goede en niet al te prijzige wijn kunt u bij de wijnboer in het dorp verderop terecht. De eerste zaterdag van de maand is een biologische markt in Bleurville. Iedere maandag is er markt in het stadje St. Loup. In het huis ligt een overzicht van de restaurantjes in de omgeving 
De boerderij ligt op +/- 620 km vanaf Utrecht, in een dorpje
dat 175 inwoners telt. Naast de kerk en de ‘Mairie’ heeft
Vougécourt een bakkertje. 3 kilometer verderop ligt een
groter dorp waar o.a. een supermarkt, postkantoor en
benzinepomp gevestigd zijn.
Het huis beschikt over een enorme ruimte en wordt s’winters
verwarmd door middel van hout (gebruik is bij de huur
inbegrepen), met ondersteunend elektrische radiatoren. Het
huis is goed warm te krijgen (m.u.v. trappenhuis en hal),
maar daarvoor moeten de houtkachels wel opgestookt worden.

Ieder vertrek (met uitzondering van hal, trappenhuis en wc)
beschikt over een elektrische radiator. In de woongedeeltes
(keuken en zitkamer) en in de meeste slaapkamers doet tevens
een houtkachel dienst.  
Huurprijzen, per week in Euro
Middenseizoen
Alle periodes buiten het hoogseizoen om* 
395,00 
Hoogseizoen
 
480,00 
Overige prijzen/diversen:
Prijzen vermeld gelden voor 1 t/m 4 personen.
Voor 5 t/m 8 personen geldt resp. 480,00 en 595,00
La Digue is te huur tot maximaal 8 personen. Er wordt geen
onderscheid gemaakt tussen volwassenen en kinderen.

In de huursom zijn inbegrepen: elektriciteit, water,
verwarming, gas, stookhout, beddengoed, hand- en
theedoeken.
 
Aanbieding:
Kijk voor alle prijzen op: www.boerderijinfrankrijk.nl  

 

 
RESERVEREN

Tel: 06-51924894

E-mail: info@boerderijinfrankrijk.nl

Website: www.boerderijinfrankrijk.nl
ADRESGEGEVENS

la Digue

Vougécourt

FRANKRIJK