Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Moulin de Spouze

Ougny
 
Regio: Bourgogne
Departement: Nievre
Accommodatie: Gite/vakantiewoning
Aantal personen: 6

  
Voor een korte of lange vakantie, geheel vrij gelegen, verbouwde fermette, waarin een ruime woonkamer met keuken en boven twee slaapkamers en een badkamer met douche en w.c. Een buitentoilet en een atelier met aansluitend een gastenverblijf,waarvan 1 kamer met een twee persoonsbed (2 matrassen van 90x200), toilet, wastafel en douche en in de andere kamer staat een stapelbed (2 x 90 x 200) Er is ook een kinderbedje met matrasje aanwezig (geen dekentjes of dekbedje) Ook staat er een kinderstoel Verder is er een garage met veranda.(De garage is Privé) Het geheel staat op een stuk grond van ruim 3000 m2 grond waarvan een prachtige tuin is aangelegd. De grens word aan een kant gevormd door een beek van ± 3-4 m breed waarin gevist kan worden. Er is ook een GRATIS draadloze internet verbinding aanwezig.  
 
De omgeving is schitterend als men van de natuur houdt. Het is er erg rustig, dus echt een zeer geschikte plek om tot rust te komen als men het jachtige bestaan eens wil ontvluchten. Het geheel ligt aan de rand van het Nat. Parc Le Morvan, wat ook geweldig mooi is en erg uitgestrekt en gratis toegankelijk. Winkels voor de dagelijkse behoefte bevinden zich in Chatillon en Bazois, dat is op ± 5 km afstand. Voor een iets groter dorp moet je naar Corbigny waar ook een wekelijkse markt is en zo ook in Clamency. Nog grotere plaatsen in de omgeving zijn Autun en Nevers. Langs de rivier Nivernais is ook van alles te zien o.a het schutten van de schepen, er is daar veel pleziervaart van mensen die boten huren en er mee op vakantie zijn. 
 
U kunt er wandelen, fietsen (fiets met genoeg versnellingen, want het is er heuvelachtig ) Vissen in de beek achter het huis. Verder liggen er op een afstand van ± 15 km een paar mooie grote meren, waar men kan zwemmen. Bij de V.V.V. ( Syndicat Initiative ) kan je verder nog veel info halen over de streek. Bij ons in huis ligt erg veel informatie materiaal over van alles en nog wat.  
 
Restaurants, Pizzeria, Supermarché, Bakkers, Apotheek, enz, vind U in Chatillon en Bazois dit ligt op een afstand van 5 km 
Voor een uitgebreide foto reportage bekijk ons fotoalbum

www.123website.nl/moulindespouze

Het is verboden om zelf meegebrachte zwembaden te
installeren en in gebruik te hebben, misbruik wordt bestraft
door inhouding van de borgsom.
 
Huurprijzen, per week in Euro
Laagseizoen
 
475,00 
Middenseizoen
 
475,00 
Hoogseizoen
 
575,00 
Schoonmaakkosten 45,00 
Energiekosten nvt 
Overige prijzen/diversen:

Borgsom € 150,-

€ 15,- per week extra voor een hond.( alleen in
overeenstemming met de eigenaar)


 

 

 
RESERVEREN

Tel: 0617202800 of (0031) 332774410

E-mail: h.bochem@tele2.nl

Website: www.123website.nl/moulindespouze
ADRESGEGEVENS

Moulin de Spouze

58110 Ougny

FRANKRIJK