Vakantiehuizen, Gîtes en
Chambres d'Hôtes in Frankrijk
Maison l'Aventure

Pruniers
 
Regio: Centre
Departement: Indre
Accommodatie: Chambres dHôtes
Aantal personen: 12

  
Maison l'Aventure, ons huis, is een oude verbouwde boerderij van rond 1887, maar inmiddels van alle luxe voorzien. De inrichting is een mix van stijlen met als doel warmte en gezelligheid te creeeren voor onze gasten. In de tuin ligt, recht tegenover ons huis, een heerlijk zwembad. Wij hebben 4 kamers met sanitair beschikbaar. s'Zomers eten we bij voorkeur buiten en voor het geval het weer het niet toelaat, dineren wij in onze gezellige eetkamer. Bij minder goed weer kunt u in onze serre bij de houtkachel lekker lui op de bank een boek lezen en een wijntje drinken, daarbij tevens genietend van het prachtige uitzicht. We hebben inmiddels ook een romantisch houten chalet(gite) beschikbaar. 
 
Ons huis is geheel vrijstaand en ligt tussen akkers en weiden, in welke laatste onze paarden ook als god in Frankrijk leven. Het landschap is glooiend en erg afwisselend van karakter en lijkt nog het meest op het heggenlandschap van delen van Engeland en Ierland Binnen 10 minuten lopen bevindt u zich in een van de schitterende bossen van onze omgeving. U kunt ook urenlang wandelen of fietsen tussen de zonnebloem en/of koolzaadvelden en weilanden waar de witte (vlees)koeien grazen. De kans is groot dat u verrast zult worden door een overstekend reetje of zelfs een everzwijn.  
 
In de directe omgeving van ons huis bevinden zich diverse goed aangegeven route's die te paard,met de auto, de fiets of motor te rijden zijn. Ook wandelroutes van onder meer 5, 12 of 16 km zijn reeds voor u uitgezet en uiteraard hebben wij de kaarten daarvan beschikbaar.Er zijn natuurlijk diverse kastelen, musea en historische gebouwen te bekijken. Vergeet niet dat het geboortehuis van George Sand, in Nohant, nog geen 10 minuten van ons huis ligt. Op de meeste dagen van de week is er wel een marktje in een dorpje in onze directe omgeving. Vergeet u niet de bekende BROCANTES die elke zondag (meestal in de ochtend) plaats hebben. U kunt bij ons ook deelnemen aan workshops zoals schilderen en beeldhouwen.  
 
Een overnachting is inclusief een uitgebreid ontbijt. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook lunchen, en als u dat wilt, zelfs aan het zwembad! Op een aantal dagen per week kunt u bij ons ook dineren. Jaap kookt gerechten uit de streek, maar ook gerechten uit Thailand, Spanje en Indonesie komen aan de orde. Er zijn uiteraard diverse leuke restaurantjes in de omgeving die wij graag voor u reserveren.  

Helaas is ons zwembad, in verband met de door de Franse wet
vereiste veiligheidsmaatregelen, niet geschikt voor
kinderen. 
Overige prijzen/diversen:
n overnachting kost bij ons 37,50 per persoon, inclusief
een uitgebreid ontbijt!
De kamer is in principe beschikbaar vanaf 16.00 uur en wij
verzoeken u bij vertrek de kamer uiterlijk om 10.00 uur te
verlaten.
Dineren (drie-gangen) kan ook bij ons en kost 25,00 per
persoon. Graag dezelfde dag vr 11.00 uur even doorgeven of
u wilt mee eten dan kunnen wij daar rekening mee houden bij
het doen van boodschappen.  

 

 
RESERVEREN

Tel: 0033 254 49 16 75

E-mail: maisonlaventure@wanadoo.fr

Website: www.maisonlaventure.com/
ADRESGEGEVENS

Maison l'Aventure

36120 Pruniers

FRANKRIJK