Provence-Alpes-Côte d'Azur

 <naar de woningen in deze regio 

  Provence Alpes Côte d'Azur (PACA), in Zuid Frankrijk, ligt rond de steden Marseille, Cannes en Nice. Hier vindt u natuurparken als Camargue, de Gorges du Verdon, Mercantour en ... de Rivièra. 

PACA bestaat uit de departementen 
Alpes de Haute Provence, Hautes Alpes, Alpes Maritimes, Bouches du Rhône, Var en Vaucluse. 

CRT Provence-Alpes Cote-d´Azur
Les Docks-10, place de la Joliette
Atrium 10.5
BP 46214
13567 MARSEILLE Cedex 2
Tel : 33 (0) 4 91 56 47 00
Fax : 33 (0) 4 91 56 47 01

In de 19de eeuw werd in de betere kringen van Europa opeens gesproken van een magisch land waar het nooit winter was… Sindsdien is de Côte d'Azur altijd in trek gebleven. 

Cannes, Antibes, Nice, Saint-Jean Cap Ferrat, Villefranche-sur-Mer... Magisch klinkende namen die bekend zijn in de hele wereld. En terecht. De Rivièra is een unieke streek vol schoonheid en elegantie, waar het in ieder seizoen aangenaam is. In dit contrastrijke land zijn de bergen nooit ver van de zee, gaan de regionale tradities en de culturele manifestaties van internationaal niveau hand in hand en liggen oude dorpen broederlijk naast met sterren bezaaide luxehotels. De Rivièra heeft echter nog veel meer te bieden. Beroemde musea, het carnaval van Nice, kleurige markten met bedwelmende geuren, de spanning van het roulettespel in een casino, genieten van watersporten of van een partijtje golf. Allerlei emoties dringen zich op: zoet, sterk en onvergetelijk.
 

Een streek vol licht, wijngaarden en olijfbomen, een liefde op het eerste gezicht. voor het leven!
 

 <naar begin pagina 

 

<naar de woningen in deze regio